Kökten, 'İl Olma Konusunda Önemli Aşama Kat Ettik'

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, yerel seçimler öncesinde ekibi ile birlikte Nif Mahallesi'ni ziyaret etti. Başkan Adayı Kökten, 'Nif'in çok büyük hizmete ihtiyacı var' ifadelerini kullandı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz’ün de eşilk ettiği gezilerde halkın sorunlarını dinleyen Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, projelerini de anlattı. Fethiye’nin il olma konusunda önemli bir aşamayı da geride bıraktığını kaydeden Başkan Adayı Kökten, 19 ilçe arasında Fethiye’nin ilk 5’te yer aldığını dile getirdi. Yerel seçimlere az bir zaman kaldığını hatırlatan Kökten, Fethiye’nin geleceği için destek istedi. 

FETHİYE’DE CİDDİ BİR HEYECAN VAR 
Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, “Hepimizin bildiği gibi artık son haftaya girdik. Fethiye’de ciddi bir heyecan var. İnsanlar artık hizmet ve merkezi hükümet istiyor. Çünkü herkes sorunların biriktiğini görüyor. Fethiye’nin tamamında imar sorunları artık çekilemeyecek hale geldi. Dolayısıyla ciddi bir şekilde çalışmamız gerekiyor. Baktığımız zaman da bu işin yapılması için merkezi hükümete ihtiyacımız var. Belediyemiz mevcut bütçesi ile ancak personel maaşı ödenebilir. Buraya üçüncü gelişim ve bir fark göremedim. Önümüzdeki 5 yıl içerisinde inşallah hizmet ve geleceğimiz için destek istiyorum. Oyumuzu partisel olarak kullandığımız zaman genel olarak her yerde aynı sorunlar devam ediyor. Fethiye çok büyük, 41 mahalle var. En büyük mahallelerimizden birisi de Nif… O yüzden Nif’in çok büyük hizmete ihtiyacı var. Burada sağlık ocağı ile ilgili ihtiyacın olduğunu biliyorum. Bunları hemen gündeme getirmemiz gerekiyor. İl Sağlık Müdürlüğü ile görüşüp acil bir şekilde bu sorunları çözmemiz gerekiyor. Önümüzdeki 5 yıl içinde bu kardeşleriniz çalışmak istiyor. Sizlere hizmet etmek istiyor. Hizmetler için oyunuza talibiz. Buraya yetkililer ile geliyoruz çünkü hizmet etmek istiyoruz” dedi. 

19 İLÇE ARASINDA FETHİYE İLK 5’TE
Fethiye’nin il olması konusunda da açıklamalarda bulunan Başkan Adayı Kökten, “Bu dönem en büyük şanslarımızdan biri merkezi hükümet. Bu fırsatları değerlendirmemiz gerekiyor. Çünkü buradan Ankara’ya gittiğimiz zaman bir kapımız var. Muğla’da 7 milletvekilimiz var. Sizlerin desteği çok önemli... Bizlere yerde yoğun bir ilgi var. 36 kurumumuzun tabelasının değişeceğine yönelik büyük beklenti var. Fethiye için ok fazla bir yatırımın gerekmediğini ve il statüsünde olduğunu zaten anlattık. Yaptığımız görüşmeler neticesinde 19 ilçe arasında Fethiye’yi ilk 5’te yer alıyor” şeklinde ifadeler kullandı. 

FETHİYE YÜZDE 100 İL OLACAK 
AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, “Fethiye’nin il olmasını hepimiz istiyoruz ama biliyorsunuz Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 11 ili etkileyen deprem biraz geciktirdi. Fethiye yüzde 100 il olacak. Seçime az kaldı. Telafisi olmayan bir yıla giriyoruz” diye konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN