Kökten Sektör Temsilcilerinin Taleplerini Dinliyor

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten seçim çalışmaları kapsamında Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Batı Akdeniz Bölge Temsil Kurulu ile Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nı ziyaret etti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

İlk olarak TÜRSAB Batı Akdeniz Bölge Temsil Kurulu Başkanı Özgen Uysal ve yönetimine ziyarette bulunan Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten hem talepleri dinledi hem de turizme katkı sağlayacak projelerini anlattı. Başkan Adayı Kökten, “Türkiye Seyahat Acentaları Birliği BTK Başkanı Özgen Uysal'ı ve yönetimini ziyaret ettik. Kıymetli başkanımız ve yönetimine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Sürdürülebilir 12 ay turizm için TÜRSAB ile her zaman işbirliği içerisinde olacağız” dedi.     
Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten ve beraberindeki heyet daha sonra Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir’i ziyaret etti. Sohbet havasında geçen buluşmada esnafların sorunlarını dinleyen Başkan Adayı Kökten, hayata geçirecekleri çalışmalar ile Fethiye’nin ekonomisine katma değer sağlayacaklarını vurguladı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN