Kökten,'Zafere Hep Birlikte Ulaşacağız'

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, yerel seçimler öncesinde Cumhur İttifakı genel başkan yardımcıları ve teşkilatları ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Başkan Adayı Kökten, 'Halkımıza efendilik değil hizmetkarlık yapmaya geliyoruz' dedi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

Lebi Derya Restoran’da gerçekleşen programa MHP Genel Başkan Yardımcısı Filiz Kılıç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, il ve ilçe başkanları ile yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyesi adayları ve partililer katıldı. Coşkulu bir ortamda geçen organizasyonda yapılan konuşmalarda birlik ve beraberlik mesajları verildi. Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, hazırladıkları projeler ile Fethiye’nin yıllardır bekleyen sorunlarını çözüme kavuşturacaklarını söyledi. 

ZAFERE HEP BİRLİKTE ULAŞACAĞIZ
Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten yaptığı konuşmada, “Yerel seçimlere az bir zaman kaldı. Son düzlüğe girdik. Ekibimizle birlikte gece gündüz sahadayız. 31 Mart gecesine kadar aynı tempoda devam edersek, hedefimize ulaşacağımızdan hiçbir şüphem yok. Fethiye’nin son yıllarda sorunları kronik hale geldi. Önümüzdeki 5 yıl boyunca bölgemize yatırımların gelmesi gerekiyor. Son oy sayılana kadar sandıklarımıza sahip çıkacağız ve zafere hep birlikte ulaşacağız. Halkımıza projelerimizi anlatmalıyız. Sağ olsunlar genel başkanlarımız, genel başkan yardımcılarımız, bakanlarımız ve milletvekillerimiz yanımızda. El birliği ile Fethiye’mize hizmetleri yağdıracağız. Diğer adayların projeleri yok ama bizim çalışmalarımızı eleştiriyorlar. Biz vatandaşlara projelerimizi anlattıktan sonra kazanacağımıza inancım tam” diye konuştu.  

PROBLEMLERİ ORTAK AKIL İLE ÇÖZECEĞİZ
Konuşmasını sürdüren Başkan Adayı Kökten, “Makyaj ve yama değil insanlar hizmet bekliyor. Körfez kanayan yaramız. Biz bu körfezi temizleyeceğiz ve turizme kazandıracağız. Şehir merkezindeki esnafımız trafik ve otopark nedeniyle sıkıntılı. Katlı otoparkı Fethiye’ye inşallah biz kazandıracağız. Fethiye’ye yakışır yeni bir hizmet binası yapıp, mevcut binayı taşıdığımız zaman trafiği de rahatlatmış olacağız. Denizcilik sektörünün sorunlarını yakından biliyoruz. Bu anlamda da Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubemiz ile birlikte hareket edeceğiz. Problemleri ortak akıl ile çözeceğiz. Yeni sanayi sitesi projesini hayata geçireceğiz. Ama burada yanlış algı yapıyorlar. Biz kimseyi yerinden etmeyeceğiz. İsteyen esnaf arkadaşlarımıza yeni sanayi sitesinin kapılarını açacağız. Halkımıza efendilik değil hizmetkarlık yapmaya geliyoruz” açıklamasında bulundu. 

FETHİYE’NİN SORUNLARI YILLARDIR ÇÖZÜM BEKLİYOR
AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, “Seçime sayılı günler kaldı. Cumhur İttifakı olarak Fethiye, büyükşehir ve tüm ilçelerde iddialıyız. Muhtarlıktan başlayıp, milletvekilliğine kadar geldim. Seçim emek harcanarak kazanılıyor. Muhammet başkanın sonuna kadar arkasındayız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli, Fethiye’ye çok önem veriyor. Fethiye’nin sorunları yıllardır çözüm bekliyor. İmar planlarının acilen yapılması gerekmektedir. Seydikemer-Söğüt ve Seydikemer-Kalkan yollarında çalışmalar başladı. Seçimden önce de Karabel tünelinde çalışmalar başlayacak. 500 yataklı devlet hastanesi projesinin bütün işlemleri bitmek üzere. Seydikemer’e adliye binası yapılacak, Haziran veya Temmuz aylarında ataması olacak. İktidar olmadan bu işler olmuyor” ifadelerini kullandı. 

FETHİYE ÜLKEMİZİN DEĞİL DÜNYANIN İNCİSİ BİR YER HALİNE GELECEK
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, Her ne kadar İstanbul’da yaşasam da benim için Fethiyeli olmak ve Fethiye için çalışmak büyük gurur. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’ye, Fethiyeliler olarak bir borcumuz var. Muhammet kardeşimin Fethiye’yi, Cumhur İttifakı belediyeciliği ile buluşturacağına inanıyorum. Fethiye için vizyoner projeleri var. Muhammet kardeşim seçildiği takdirde Fethiye’yi ülkemizin değil dünyanın incisi bir yer haline getirecek. Bu kadar güzel bir ilçemizin inşallah il olduğunu da göreceğiz. Fethiye’mizin hak ettiği noktalara ulaşabilmesi için buranın şehri eminliğini Muhammet Kökten’e teslim etmemiz gerekir” şeklinde konuştu. 

UYUM VE BİRLİKTELİK BAŞARIYI GETİRECEKTİR
MHP Genel Başkan Yardımcısı Filiz Kılıç, “Muğla ve ilçelerinde yaptığım gezilerde edindiğim izlenime göre Cumhur İttifakı olarak Muğla’da zaferi kazanmışız. Bu coşku, uyum ve birliktelik başarıyı getirecektir. Eğer bir hedefe odaklanmış ve bir gaye için yola çıkmışsanız, asla geriye bakmadan ve kırılmadan yolunuza devam ederseniz mutlaka başarı geliyor. Muhammet başkan projelerinden bahsetti. Her biri birbirinden değerli çalışmalar. Cumhur İttifakı’nın uyumuyla başta Fethiye ve diğer ilçeler olmak üzere Muğla’nın tamamında, daha önce yapılmayan çalışmaların hayata geçirileceğinden eminim. Belediye başkanının görevi sorun çözmek değildir, yeni hizmetler de sunmalı. 31 Mart’a kadar aynı coşkuyla harekete devam etmelisiniz” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN