Küçükler Futbol İl Birinciliği Müsabakaları Sona Erdi

Küçük Erkekler Futbol İl Birincisi Yatağan 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ortaokulu oldu. Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen Okul Sporları Küçük Erkekler Futbol İl Birinciliği Müsabakaları Kötekli Futbol Sahasında yapıldı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Küçükler Futbol İl Birinciliği Müsabakaları 5 takım ve 75 sporcunun katılımıyla Kötekli Futbol Sahasında bir hafta boyunca oynandı.
25 Şubat Cuma günü oynanan turnuva finalinde Yatağan 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ortaokulu, Fethiye Gazi Ortaokulu ile 2-2 berabere kaldı. Penaltılara kalan maçın sonunda Yatağan 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ortaokulu şampiyon oldu.
21 Şubat Pazartesi günü başlayan ve 5 gün süren maçlar sonunda dereceye giren takımların kupa ve madalyalarını Menteşe Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yavuz Karahasanoğlu, Yatağan 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ortaokulu Müdür Yardımcısı Mehmet Çakır, Muğla Gençlik ve Spor Okul Sporları Koordinatörü Kadir Avcı ve Okul Sporları Tertip Kurulu Üyesi Fuat Bozdemir takdim etti.
Turnuvayı 1. olarak tamamlayan Yatağan 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ortaokulu 08 Nisan 2022 tarihlerinde İzmir’de yapılacak olan grup müsabakalarında Muğla'yı temsil edecek.
Sonuçlar:
1- Yatağan 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ortaokulu
2- Fethiye Gazi Ortaokulu
3- Fethiye Çamköy Ortaokulu
4- Dalaman Cumhuriyet Ortaokulu
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN