Kulaç 'Halkın İçinden Gelmeyen Sorunları Çözemez'

Deva Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Saniye Kulaç seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Halk pazarlarında Pazar esnafı ve vatandaşlar ile bir araya gelen başkan Adayı Saniye Kulaç 'Halkın içinden gelmeyen sorunları çözemez' dedi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

Deva Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Saniye Kulaç Çamköy Pazarı ve Esenköy Pazarı’nda Pazar esnafı ve vatandaşlar ile bir araya geldi. Vatandaşların ve esnafın sorunlarını dinleyen Kulaç sorunları tek tek not alarak göreve geldikleri zaman tüm sorunları çözeceklerini ifade etti.
 Yaptıkları projeler ile her kesimden vatandaşın sorunlarına çare olduklarını ifade eden Saniye Kulaç “ Vatandaşlarımız ile sohbet ettikçe, esnaflarımızı ziyaret ettikçe Fethiye’de sorunların en kadar büyük olduğunun farkına varıyoruz. Herkesin, her kesimin kendine göre sorunları var.  Her sorunun çözümü de farklı. Halkın içinden gelmeyen bu sorunları çözemez” dedi.

“PAZAR ESNAFLARIMIZ YAĞMURDA KALMAYACAK, RÜZGÂRDA ÇADIRIM UÇTU DERDİ OLMAYACAK”
Resmi kurum ve kuruluşlar ile STK ziyaretlerini tamamladıktan sonra Pazar ziyaretlerine başladıklarını ifade eden Saniye Kulaç “Her esnafımızın sorunları var. Pazar esnaflarımızın sorunlarını dinliyoruz. Ben her zaman onlarla beraberdim. Sadece seçim var diye değil. Zaten onların arasında yaşıyorum. O yüzden sorunlarının ne kadar büyük olduğunu biliyorum. Pazar esnafımız her gün dükkânını sabahın erken saatlerinde baştan aşağı kuruyor ve akşam tekrar topluyor. Fethiye’de Pazar yerlerimizin kapalı alanları yeterli değil. Göreve geldiğimizde ilk işlerimizden biri Pazar yerlerimizin tamamını Pazar esnafımıza yetecek şekilde üzerini kapatacağız, Pazar esnaflarımız yağmurda kalmayacak, rüzgârda çadırım uçtu derdi olmayacak” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN