Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleşti

Fethiye Belediyesi Mart ayı 2019-2024 döneminin son olağan meclis toplantısı gerçekleşti. Meclis Başkanlığı'nı Sabri Oğuz Bolelli'nin yaptığı toplantıda, imar konuları başta olmak üzere toplam 9 madde görüşüldü.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesinde Fethiye Belediyesi Mart ayı 2019-2024 döneminin son meclis toplantısı gerçekleşti. Meclis Başkanı Sabri Oğuz Bolelli başkanlığında yapılan toplantı yoğun katılımla gerçekleştirdi. 1 Mart Cuma günü gerçekleştirilen toplantının açılışında Meclis Başkanı Bolelli, yerel seçimler öncesi son toplantının olduğunu belirterek, “Bir grup arkadaş devam edecek, bir grup arkadaş ise gelece dönem belki mecliste olamayacak. Devam edecek olan arkadaşlara şimdiden başarılar diliyorum. Devam etmeyecek olan arkadaşlara da bundan sonraki yaşamlarında sağlık ve mutluluk diliyorum” dedi.
Meclis Başkanı Bolelli’nin konuşmasının ardından AK Parti Belediye Meclis Üyesi Hikmet Selçuk, CHP Belediye Meclis Üyesi Veli Pabuşçu ve İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Ayşe Çiftçi tarafından konuşma yapıldı. 

“Amacımız Fethiye…”
Hikmet Selçuk, “Fethiye için elimizden geleni yapmaya çalıştık. İktidar ve muhalefet olarak sizlere doğruları söylemek zorundaydık. Hepimizin amacı Fethiye’ye hizmet vermekti. Burada ufak tefek tartışmalarımız oldu fakat bunları Fethiye için yaptık. Memleketimize değer katmak için yaptık. Hatalar da yapmış olabiliriz birbirimizi kırmış da olabiliriz. Grubum adına herkese teşekkür ediyorum. Bu koltuklarda bir sürü insan gelip gitti. Bizim de gideceğimiz zamanlar olacak. Fethiye için ne gerekiyorsa yapılması lazım. Amacımız Fethiye… Herkesin Fethiye için yapacağı bir şey vardır!”

“Fethiye’ye hizmet ortak noktamız”
Veli Pabuşcu, “Son meclis toplantısını gerçekleştirmiş bulunmaktayız. 5 yıllık bir süreç geride kaldı. Fethiye için elimizden geleni yaptık ve yapacağız. Herkesin ortak amacı Fethiye’ye hizmet etmek”

“Parti ayrımı yapmadan Fethiye’ye hizmet vermek”
Ayşe Çiftçi, “5 yılı saygı çerçevesinde güzel bir birliktelikle tamamladığımızı düşünüyorum. Bu birlik ve uyumu bozmadıkları için tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bundan sonra da görev alacak arkadaşlara başarılar diliyorum. Fethiye hep birlikte kalkınmaya, hizmet almaya ve vermeye devam edecek. Önemli olan parti ayrımı yapmadan Fethiye’ye hizmet vermek. Herkese saygı ver sevgiler…”
Fethiye Belediyesi toplantı salonunda partiler adına yapılan konuşmaların ardından gündem maddeleri görüşüldü. Toplantı, imar konuları başta olmak üzere toplam 9 maddenin görüşülmesinin ardından sona erdi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN