Milletvekili Adayı Saatcı, Fethiyelilerle Kucaklaştı

İYİ Parti Muğla Milletvekili Adayı Behçet Saatcı, seçim çalışmaları kapsamında 20 yıl belediye başkanlığı yaptığı Fethiye'nin desteğini aldı. 

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Saatcı, sanayi ve ilçe esnafını tek tek ziyaret etti. Vatandaşlarla kucaklaşan Saatcı, İYİ Parti politikaları hakkında ilçe sakinlerini bilgilendirdi.

Saatcı’ya ziyaretlerinde İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları, Kadın Politikaları Başkanı Hülya Yörenti ile iş insanları Nurkaya Gündoğdu, Süleyman Uysal ve Özkan Hırçın eşlik etti.
İlçe genelinde gün boyu devam eden etkinlikler adeta mitinge dönüştü.

Fethiye esnafı ile yıllara dayanan gönül birliktelikleri olduğunu ifade eden Saatcı, “Bu birlikteliği ziyaretlerimizde bir kez daha net olarak gördük. Sokak sokak, dükkan dükkan adımladığımız Fethiye Sanayi Sitemizdeki nasırlı ellerin, terli alınların, yorulan bileklerin, hakkını korumak boynumuzun borcudur” dedi. Saatcı, bugüne kadar Muğla'nın 12 ilçesini dolaştığını, seçimlere kadar her günü Fethiye’ye ayırdığını söyledi.

Fethiye’nin 20 yıl belediye başkanlığını yapmanın onurunu yaşadığını ifade eden Saatcı, şöyle konuştu:
“İyi kötü her gördüğümüz yerde arkadaşlarımıza hayırlı işler diliyoruz. İnşallah seçimin ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum. İyiler her zaman kazanır dedik. Bu seçimde de kazanan iyiler olacak ve Türkiye iyi olacak. 14 Mayıs milletin zaferi olacak. Seçimde Türkiye tarih yazacak. Muğla da bu anlamda 2019’da bize gösterdiği teveccühü gösterecek. Ulusumuz ve Muğla’nın aydınlık yarını için biz de üzerimize düşeni yapacağız.”

Saatcı, sokakların seçime hazır olduğunu, 14 Mayıs’ın galibinin millet olacağını vurguladı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN