Saatcı'nın İlk Ziyareti FTSO'ya Oldu

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, seçim çalışmaları kapsamında ilk ziyaretini Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'na gerçekleştirdi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

Sohbet havasında geçen ziyarette İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, çalışmaları ve projeleri hakkında FTSO Başkanı Osman Çıralı ve yönetimine bilgiler aktardı. Geçmişte olduğu gibi meslek odaları ve sivil toplum kuruluşları ile işbirliği içinde çalışacaklarının altını çizen Başkan Adayı Saatcı, temel sorunların da çözüme kavuşturulacağını belirtti. 
İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı yaptığı açıklamada, “İlk ziyaretimi Fethiye’nin en köklü sivil toplum kuruluşlarından birisi olan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’na gerçekleştiriyorum.  Fethiye’ye karşı duyduğumuz sorumluluk duygusu, istişareler ve anketler neticesinde yola çıktık. Fethiye’mizi kim iyi yönetecekse Allah ona başkanlık nasip etsin. Biz hiçbir zaman ben demedik hep Fethiye ile biz dedik. Sizlere ve yönetiminize Fethiye ile ilgili yapmış olduğunuz tüm çalışmalar için teşekkür ediyorum. Kısmet olursa biz de Fethiye’nin temel problemlerinden başlayıp, sizlerle işbirliği içerisinde hareket edeceğiz” dedi. 
Ziyarete teşekkür eden FTSO Başkanı Osman Çıralı, “Öncelikle başarılar diliyorum, hayırlı uğurlu olsun. Behçet başkanımla 20 yıl başkanlık yaptığı sürede tanışıyoruz. Beraber çalıştığımız dönemler oldu. Fethiye’de bir şey yapılacaksa mutlaka belediyenin içinde olması lazım... Biz geçmiş dönemde uyumlu bir şekilde çalıştık inşallah bundan sonraki dönemde de hangi başkanımız kazanırsa oda olarak uyumlu bir şekilde çalışacağız. Önemli olan Fethiye…  İnşallah Allah gönlünüze göre verir” şeklinde ifadeler kullandı.

Saatcı'nın İlk Ziyareti FTSO'ya Oldu

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN