SADET KANSIZ 'ÇANAKKALE SAVAŞI TÜRK MİLLETİ'NİN VATAN SEVGİSİNİ TÜM DÜNYA'YA GÖSTERMİŞTİR'

Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla mesaj yayınladı. Sadet Kansız mesajında 'Bağımsızlığımızın sembollerinden biri olan Çanakkale Zaferi'mizin 107. Yıldönümü kutlu olsun. Bu zafer kazanılırken başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere hiç düşünmeden canlarını veren tüm şehitlerimizi saygı, minnet ve özlemle anıyoruz' dedi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla mesaj yayınladı. Sadet Kansız mesajında Türk Milleti tüm Dünya’ya vatan sevgisini, cesaretini, azmini, kahramanlığını ve fedakarlığını göstermiştir” dedi.
Tüm imkansızlıklara rağmen Dünya’ya kafa tutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının, sahip oldukları yüksek ahlak ve medeniyet anlayışının yansıması olarak Çanakkale Savaşı’nda düşmanından bile esirgemediği şefkat ve merhametiyle savaşın da bir hukuku olduğunu tüm insanlığa gösterdiğini belirten Sadet Kansız “Bu savaş Türk Milleti’nin vatan sevgisini tüm Dünya’ya yansıtmıştır” diye konuştu.
Çanakkale Destanı’nın sıradan bir savaş olmadığını ifade eden Sadet Kansız “Çanakkale Savaşı milletimizin inancını, gücünü, cesaretini ve fedakârlığını anlatıyor. Çanakkale’de Tür Milleti’nin her bir bireyinin ataları var. Bugün bu ülkede barış içerisinde, birlik, beraberlik içerisinde yaşıyorsak bunu Çanakkale Savaşı’nda sen ben demeden hep birlikte bu ülke için savaşan atalarımıza borçluyuz” dedi.
Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız açıklamasının son bölümünde “Bu düşüncelerle, 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 107. yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere, vatan uğrunda canlarını feda eden şehitlerimizi rahmet ve minnetle, kahraman gazilerimizi de saygı ve şükranla anıyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN