Seçmen İletişim Merkezi Törenle Açıldı

Seydikemer Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhur İttifakı AK Parti Seydikemer Belediye Başkan Adayı Önder Akdenizli'nin seçmen iletişim merkezi törenle açıldı. Yoğun bir katılımın olduğu programda yapılan konuşmalarda birlik ve beraberlik mesajları verildi. 

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Cumhuriyet Mahallesi İnönü Caddesi üzerindeki seçmen iletişim merkezinin açılışına AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü, Milliyetçi Hareket Partisi Seydikemer İlçe Başkanı Mehmet Arıç, Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, yönetim kurulu üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı. Seydikemer’e yapılan çalışmaları anlatan Seydikemer Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhur İttifakı AK Parti Seydikemer Belediye Başkan Adayı Önder Akdenizli, projeleri hakkında da bilgiler aktardı. 
Saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşımızın söylendiği etkinlik MHP Seydikemer İlçe Başkanı Mehmet Arıç ve AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü’nün konuşması ile devam etti. Ardından kürsüye gelen AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, “Öncelikle belediye başkan aday adaylarımıza teşekkür ediyorum. Seçime sayılı günler kaldı. Bu süreçte çalmadık kapı bırakmamalısınız. Halkımız burada bana 9 yıl belediye başkanı olma yetkisini verdi. Genel seçimlerde de Muğla milletvekili olarak meclise gönderdiniz. Siz görevinizi yaptınız, şimdi sıra bizde” dedi. 
SEÇİM İLETİŞİM MERKEZİMİZ SADECE CUMHUR İTTİFAKI’NIN DEĞİL HALKIMIZIN BULUŞMA NOKTASIDIR  
Belediye meclis üyesi adaylarının tanıtımının ardından meydanda toplanan kalabalığa seslenen Seydikemer Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhur İttifakı AK Parti Seydikemer Belediye Başkan Adayı Önder Akdenizli, “Emaneti devraldığım günden bu yana Seydikemer’imize hizmet edilmek adına özveri ile çalışıyoruz. Eser ve hizmet belediyeciliğinde yola durmadan devam ediyoruz. Bu yolculuk, bizim Seydikemer’e olan sevdamızın hikayesidir. Geleceğimiz ve çocuklarımız için bugün yola düşme günüdür. Seçim iletişim merkezimiz sadece Cumhur İttifakı’nın değil halkımızın buluşma noktasıdır. Kapılarımız kıymetli vatandaşlarımıza sonuna kadar açıktır” dedi. 
BİLGİ VE TECRÜBEYLE ÇALIŞMAYA GELİYORUZ
Konuşmasını sürdüren Akdenizli, “Oy oranlarımızı arttırma adına belediye meclis üyesi arkadaşlarımız ile birlikte rehavete kapılmadan çalışacağız. Türkiye’nin yeni yüzyılında Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının açtığı yolda, bölgemizi çağdaş medeniyetlerin üzerine çıkarmak için bilgi ve tecrübeyle çalışmaya geliyoruz. Aydın Ayaydın başkanım ile büyükşehir belediyesini de kazanarak kronikleşmiş sorunlarımızı çözüme kavuşturmak istiyoruz. Devam etmek de olan projelerin de takipçisi olacağız. Kolay ulaşılan kurumsal belediyecilik hayalimizi gerçekleştireceğiz” şeklinde ifadeler kullandı. 
SEYDİKEMER’İN MARKA DEĞERİNİ ARTTIRACAĞIZ
Akdenizli sözlerini şöyle sürdürdü; 
“İnsan ve hizmet odaklı belediyecilik anlayışına devam edeceğiz. Bulunduğumuz caddede düzenlemeler yaparak, şehrimize yakışır bir hale getireceğiz. Her mahallemize bir sosyal tesis kazandıracağız. Saklıkent seyir terası ve teleferik projesi ile Seydikemer’in marka değerini arttıracağız. Eşen Çayı’nın ıslahı ile ilçe merkezimizi görsel bir cazibe merkezi haline getireceğiz. Her zaman halkımızın hizmetkarı olacağımıza söz veriyoruz. Birlikte yürüyeceğiz, birlikte kazanacağız. Açılışımıza katılan herkese teşekkür ediyorum.”
Edilen duanın ardından seçmen iletişim merkezinin açılış kurdelesi AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Seydikemer Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhur İttifakı AK Parti Seydikemer Belediye Başkan Adayı Önder Akdenizli, Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten ve belediye meclis üyesi adayları tarafından kesildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN