Seydikemer'de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı Başladı

Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker ve Seydikemer Belediye Başkan Vekili Mustafa Tanır, ilçe protokolü ile birlikte 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında, Şehit Alper Seven ve Şehit Osman Tosun'un mezarını ziyaret ederek, tüm şehitlerimiz için dualar okuyup, kabirlerine karanfil bıraktı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Seydikemer’de 15 Temmuz 2016’da FETÖ’cü hainlerin darbe girişiminin 7’nci yıl dönümünü anma programı çeşitli etkinliklerle başladı. Bu kapsamda, şehit mezarlarına karanfil bırakılıp, şehit aileleri ziyaret edildi.
Anma programına Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli Belediye projelerini takip etmek için şehir dışında bulunmasından dolayı Belediye Başkan Vekili Mustafa Tanır, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş ve Muharrem Gökcen, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, ilçe protokolü, şehit aileleri, gaziler ve yakınları katıldı.
Anma programı kapsamında ilk olarak Seydiler Mezarlığına gidildi. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda, tüm şehitlerimiz için dua edilip Şehit Alper Seven ve Şehit Osman Tosun’un mezarına karanfil bırakıldı. Daha sonra Şehit Gürcan Akan’ın ve Şehit Alper Seven’in aileleri ziyaret edildi.
15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNE MEVLİD
Öte yandan, Seydikemer Merkez Camii’nde Cuma namazı öncesi 15 Temmuz ve tüm şehitlerimiz için mevlit okutuldu.
15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı Seydikemer Hükümet Konağı önünde düzenlenecek etkinliklerle devam edecek. 15 Temmuz Cumartesi günü düzenlenecek anma programı saat 21.30’da başlayacak. Atatürk Anıtı önünde Saygı Duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla başlayacak program, Kur’an-ı Kerim Tilaveti, şehitlerimiz için dua, protokol konuşmaları, sinevizyon gösterisi ve 15 Temmuz temalı materyallerin sunumu devam edecek.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN