Vatan Partisi'nden İmza Kampanyası

Vatan Partisi Fethiye İlçe Teşkilatı 'Elektriğe Yapılan Yüksek Zamların Geri Alınması' talebi ile imza kampanyası başlattı.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Dost Gazetesi -

Vatan Partisi İlçe Teşkilatı Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi önünde ucuz elektrik için imza kampanyası başlattı. Etkinlik kapsamında FRT TV mikrofonuna konuşan, Vatan Partisi İlçe Başkanı Aydın Şimşek,’’ Sevgili Fethiyeliler bugün buraya toplanma nedenimiz elektriğe yapılan yüksek zamların geri alınması. Özelleşecek, güzelleşecek diye özelleştirilen tüm kamu iktisadi teşekküllerini tekrar devletin kontrolüne alınması için hükümeti hem uyarmak hem bilgi aktarmak için bunu FRT aracılığıyla halkımıza ve basına sonrasında hükümete ulaştırmak için mücadele ediyoruz. Sizlerin de desteğini bekliyoruz. Elektriğe yapılan zamla Fethiye’miz ne zarar görecek? Fethiye turizmle tarımla ayakta durmaya çalışan güzel bir ilçedir. Buranın ekonomisi ve ayakta durmasını sağlayan şey turizm. Elektriğe yapılan zamla turizm nasıl baltalanacak? Yaz geliyor havalar ısınacak dolayısıyla pansiyon ve otel çalıştıran arkadaşlar klimalarını açacaklar sonra elektrik fiyatları artacak onlar da günlük ücretlerine yansıtacaklar. Günlük ücret artınca da vatandaş bunda bundan yararlanamayacak. Turizm baltalanmış olacak. Karaçulha tarım yapılan bir mahalle. Buralarda gördük ki birçok vatandaşımız seralarını söküyor. Elektriğe yapılan yüksek zam ve artan gübre fiyatları yüzünden seraları ekmiyorlar. Ekilmeyen yeri neden ayakta tutacak. Söküp müteahhitlere veriyor. Son balık öldüğünde, son ağaç kuruduğunda betonların yenmeyeceğini öğreneceğiz. Fethiye’nin de bu konuda duyarlı olduğunu biliyoruz.  Kendi turizmine ve ekmeğine sahip çıkmasını istiyoruz. Bir hafta boyunca Fethiye Beşkaza meydanındayız.  İmza kampanyamıza desteğinizi bekliyoruz’’ dedi.
Vatan Partisi Fethiye İlçe Başkanı Aydın Şimşek tarafından yapılan basın açıklamasının ardından vatandaşlara   elektrik zamlarının geri alınması ile ilgili broşür dağıtıldı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN