Yiğit, 'Fethiye'nin Hakları Neyse Hepsini Vereceğim'

Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit yaptığı açıklamada Fethiye'nin il olmaya hazır olduğuna dikkat çekti. Başkan Adayı Yiğit, 'Fethiye il olmaya hazır, başkan seçildiğim takdirde Fethiye'nin hakları neyse hepsini vereceğim' dedi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Cumhur İttifakı’nın Muğla’da ve özellikle Fethiye’de yükselen ivmeleri karşısında yeni hamlelerde bulunacağını kaydeden Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit, Fethiye seçmeni üzerinde etkili olabilecek il olma vaadini gündeme getireceğini ifade etti. Göreve seçildiği takdirde Fethiye’nin haklarını vereceğini belirten Başkan Adayı Yiğit, AKP ve CHP’nin birbirinden farkı olmadığını vurguladı. 
Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit açıklamasında, “31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere sayılı günler kala siyaset epey hızlandı. Ziyaretler çoğaldı, vaatler havada uçuşuyor. Cumhur İttifakı’nın Muğla’ da ve özellikle Fethiye’ de yükselen ivmemizi fark ettiği için yeni hamlelere başvuracaktır. Her seçimde vaatleri olan ancak Fethiye seçmeni üzerinde en etkili olabileceğine inandığım ve yönlendirme yapacak olan konu Fethiye’nin il yapılma konusudur. Bu konuyu tekrar gündeme getirerek seçmene kesin vaadimiz diyerek, detaylara girip (ilçelerin belirlenmesi, nüfus sayısı ve yeni oluşacak kurumlar gibi) bilgiler sızdırarak, her zaman ki algı yanıltma yöntemleri ile seçmenleri yönlendirmeye çalışacaktır. Bu coğrafyada en etkili olacak konulardan biri budur” açıklamasında bulundu. 
Başka Adayı Yiğit, “Ancak biz bunu yıllardır konuşuyoruz ve tüm siyasi hayatım boyunca da dile getirdim. Zaten alt yapısı hazır, Fethiye hazır, Fethiyeli hazır yeter ki yetkimizi alalım. Büyükşehir Belediye Başkanı seçildiğimde Fethiye’nin hakları neyse hepsini vereceğim. Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak buradan tüm vatandaşlarımıza tekrar sesleniyorum. AKP ve CHP’nin birbirinden farkı yok. Ülkemizi ve Muğla’mızı yağmalayacak olan iki zihniyete de dur demenin yolu Zafer Partisi’nin Belediyeciliğinden geçmektedir. Ünal Yiğit olarak söz veriyorum. Ülkemizi ve Muğla’mızı yağmalatmayacağız” ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN