YILDIRIM, AK PARTİ MUĞLA MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'la Sohbetinden Tüm Türkiye Tanımıştı.Muğla'da 28. dönem Milletvekilliği aday adaylığı açıklamaları sürüyor. Seydikemerli genç siyasetçi Yasin Ali Yıldırım'da AK Parti Muğla milletvekili aday adaylığını açıkladı

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Seydikemerli genç siyasetçi Yasin Ali Yıldırım, AK Parti Muğla milletvekili aday adaylığını açıkladı. Seydikemer’de genç yaşında siyasetle uğraşan Yasin Ali Yıldırım, gençlere örnek olmak ve gençlerin meclisteki sesi olmak için aday adaylık başvurusunu yaptı. AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Yasin Ali Yıldırım, “Milletvekilliği aday adaylığımı koydum. Bu süreçte gençlerle beraber özverili bir şekilde çalışacağım” dedi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’la Sohbetinden Tüm Türkiye Tanımıştı 

AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Yasin Ali Yıldırım, Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde vatani görevini yaparken, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın ziyareti sırasında “kız isteme” diyalogu ile hafızalara kazınmıştı. Milletvekili Aday Adayı Yasin Ali Yıldırım’ın vatani görevi bitince kızı birlikte isteyeceklerini söyleyen Bakan Akar, Seydikemer’e kız istemeye gelme sözü vermişti. 

“Milletvekilliği Yolunda Herkesin Desteğini Bekliyorum”

AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Yasin Ali Yıldırım, “28. dönem Muğla AK Parti Milletvekilliği aday adaylığımı açıklamış bulunuyorum. Milletimize, halkımıza özellikle de Muğla’ya hayırlı olsun. Bir genç olarak gençlere öncü olmak istedim. Milletvekilliği aday adaylığımı koydum. Bu süreçte gençlerle beraber özverili bir şekilde çalışacağım. Milletvekilliği yolunda herkesin desteğini bekliyorum” ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN