Yürek Mahallesi'ndeki Oyun Parkı İçin Mahalle İmamından Açıklama

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı'nın, Fethiye Belediyesi'ni eleştirdiği Söğütlü Yürek Mahallesi'ndeki inşaat halindeki çocuk oyun parkı için Mahalle İmamı sosyal medyadan bir açıklama yaptı. İmam İsa Oklu 'Belediyemizden park için gerekli malzemeleri istedik, Belediye Başkanımız iyi niyetli davranarak gönderdi, geri kalanını ben ve köylüler ile beraber yapacağız dedik' dedi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

31 Mart yerel seçimler kapsamında bir mahalle ziyaretlerini sürdüren İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı Söğütlü Yürek Mahallesi’nde bulunan çevre düzenlemesi tamamlanmamış oyun parkı için bir video yayınlayarak Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı eleştirdi. 

Saatcı; “Burası böyle bırakılır mı ?”
Söğütlü Yürek Mahallesini ziyaret eden İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı; “Oyun grupları gayet kaliteli onlara itirazımız yok ama ya burası böyle bırakılır mı? Bunu böyle yapmayın daha iyi. Bu çocuklar burada böyle nasıl sallanacak. Çocuk bilmez buranın inşaat halinde olduğunu. En azından burasını tam açmadıysanız bir güvenlik şeridi oluşturursunuz buraya çocuk girmez. Şurada çocuğun bir tanesi düşse şu parke taşına çarpsa bunun vebali sorumlusu kim olur? Yani bu kadar başıbozukluk görmedim ben” ifadelerini kullandı

Mahalle İmamı “iyi niyetli tutumunun göz ardı edilmesinden rahatsız oldum”
Söğütlü Yürek Camii İmamı İsa Oklu, Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı’nın yayınladığı video sonrasında sosyal medyadan bir açıklama da bulunarak;  “… Burada daha önceden bir park projesi yoktu, ancak çocuklarımız için bir park alanı olsun diye Belediyemizden park için gerekli malzemeleri istedik, geri kalanını ben ve köylüler ile beraber yapacağız dedik. Belediye hem oyun gruplarını hem de gerekli diğer bütün malzemeleri, duvar teli dâhil olmak üzere tarafımıza teslim ettiler. Artık parkın yapılması bizim sorumluluğumuza geçmiştir. Ben bir din adamı olarak, bu mübarek ayda kendi sorumluluğumda olan bu durum için mevcut Belediye Başkanımızın iyi niyetli tutumunun göz ardı edilmesinden rahatsız oldum ve bu açıklamayı yapmayı elzem gördüm. Park alanıyla ilgili yapılacak her şey halen bizim sorumluluğumuzdadır. En yakın zamanda Park alanının yapılıp çocuklarımızın kullanımına sunulacağını kamuoyuna bildiririm” ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN