Yusuf Çaylı, Aday Adaylığını Açıkladı

Karaçulha Eski Belediye Başkanı Yusuf Çaylı, Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı. 

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Fethiye’de aday adaylığı süresinde çok mücadele edeceğini belirten Yusuf Çaylı, “Ben kendime ve halkıma güveniyorum. Aday adaylığımı ilan ediyorum, hayırlısı olsun." Dedi.
Çaylı şu ifadeleri kullandı; “Fethiye’de kısmen de olsa aday adaylığımızı açıklamıştık. Ama bugün resmi olarak Fethiye’nin sesi olmak için cumhur ittifakından aday adaylığımı ilan ediyorum. Fethiye halkına sizlerin aracılığıyla seslenmek istediğimi belirtiyorum. Fethiye’de aday adaylığımız süresinde çok mücadele edeceğim. Köy köy, çarşıyı gezeceğim. Esnaflarımızı tekrar ziyaret edeceğim. Ben kendime ve halkıma güveniyorum. Aday adaylığımı ilan ediyorum, hayırlısı olsun."
Anket sonuçlarında iyi bir yerde olduğunu belirten Yusuf Çaylı düzenlenen anket hakkında görüşlerini belirtti. 
Çaylı, sözlerine şöyle devam etti; “Bu anket çalışmasında beni çok vatandaşımız arayıp başkanım anket varmış dediler. Kendileri de değerlendirip oy verdiler. Teşekkürlerimi ilettim. Bu anket sürecinin Fethiye’de ses getirdiğini düşünüyorum. Anket sonuçlarında iyi bir yerde olduğumuzun duyumunu aldım. 2055 kişiye sorulmuş ve biz %41 düzeyinde bir rakama ulaştık. Öteki arkadaşlarımızdan %13, %23 olanlar var. Ben bu ankete katılan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Diğer aday adayı arkadaşlarımı da kucaklıyorum. Biz aynı havuzun içerisindeyiz. Biz ankette bizi değerlendirenleri kutluyorum. Bunu sahada da bizim seçmenimiz görecektir. Hayırlara vesile olsun.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN