Akdenizli: 'birlikte kazandık, birlikte kutlayacak, birlikte paylaşacağız'

Seydikemer'de 31 Mart yerel seçimlerini kazanarak tekrar belediye başkanı olan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, vatandaşların kutlama için çiçek ve hediye göndermek yerine Türk Kızılayı'na bağış yapmalarını istedi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

Seydikemer Belediye Başkanlığını yüzde 61,36 oy ile kazanan B. Önder Akdenizli, göreve başladığı andan itibaren anlamlı bir harekete imza attı. Yeni dönem için görevine başlayan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, makamında tebrikleri kabul etmeye başladı. Kendisini tebrik etmek isteyen vatandaşlara anlamlı bir çağrıda bulunan Akdenizli, çiçek veya hediye yerine her zaman ihtiyaç sahiplerin yanında olan Türk Kızılayı’na bağışta bulunulmasını istedi.

AKDENİZLİ: “BİRLİKTE KAZANDIK, BİRLİKTE KUTLAYACAK, BİRLİKTE PAYLAŞACAĞIZ” 

Akdenizli; “Seydikemer’de çok güzel bir seçim sürecini kazasız belasız geride bıraktık. Halkımızın teveccühü sayesinde yeniden Seydikemer Belediye Başkanlığı görevine seçildim. Gerek arayarak gerek belediyemize gelerek tebrik eden vatandaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Kutlama amacıyla tarafıma çiçek ve hediyeler gönderecek vatandaşlarımızdan, dünyanın dört bir yanında mazlumların yanında olan Türk Kızılayı’na bağışta bulunmalarını rica ediyorum. Birlikte kazandık, birlikte kutlayacak, birlikte paylaşacağız” ifadelerini kullandı.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN