Istek Haberleri

Istek Haberleri

Büyükşehir Kent Parka yapılacak tesisi halka soruyor

Menteşe’de Kent Park içerisine yapılacak tesisin hangi amaçla kullanılacağı mahalle halkına anketle soruluyor. Mahallede kurulan sandığa vatandaşlar isteklerini atarken çıkacak sonuca göre tesisin ne olarak kullanılacağı belli olacak.

Torunum eve geldiğinde harçlık vermemek için kaçıyorum!

Muğla’nın Fethiye ilçesinde yaşayan emekli vatandaşlardan Kadri Macar ile Ramazan Uysal, emekli maaşını mikrofonlarımıza yaptığı açıklamada değerlendirdi. Emekliler, 10 bin lira olan emekli maaşından dolayı dert yanıyor, isyan ediyor. Emekli vatandaşlar bu sefer çok sert konuştu!

Akdenizli: “birlikte kazandık, birlikte kutlayacak, birlikte paylaşacağız”

Seydikemer’de 31 Mart yerel seçimlerini kazanarak tekrar belediye başkanı olan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, vatandaşların kutlama için çiçek ve hediye göndermek yerine Türk Kızılayı’na bağış yapmalarını istedi.

Esenköy Ve Bozyer’de Karaca Fırtınası

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca Esenköy ve Bozyer’de yurttaşlarla buluştu.

Yoğun İstek Üzerine Programını Değiştirdi

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten’in hızına yetişilmiyor. Yoğun istek üzerine programını değiştirip Çamköy Mahallesi’ne geçen Başkan Adayı Kökten, sıkılmadık el bırakmıyor. 

Başkan Oktay, Urfalı Öğrencilerin İsteğini Kırmadı

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Şanlıurfa’ya bağlı Haliliye ilçesinde bulunan Yediiklim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin mektubuna kayıtsız kalmadı.

Kaymakam Yakuta, Vatandaşların İsteklerini Dinliyor

Hane ziyaretlerine devam eden Dalaman Kaymakamı Mesut Yakuta, Gürköy Mahallesi'nde ikamet eden Gökçeoğlu ve Türk ailelerine hane ziyaretinde bulundu.

Başkan Çıralı, Fethiye Ve Seydikemerli Yatırımcıları Seydikemer Tdiosb’ye Başvuru Yapmaya Davet Etti

Seydikemer’in Çobanisa Mahallesi’nde yapılacak Seydikemer Tarıma Dayalı İhtisas (Süt Sığırcılığı) Organize Sanayi Bölgesi (TDİOSB) Yönetim Kurulu Toplantısı, Muğla Valisi İdris Akbıyık başkanlığında yapıldı. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı’nın da katıldığı toplantıda, yatırım yapmakta istekli firmaların belirlenmesi amacıyla ön talep toplanması konusu görüşüldü. Alınacak ön taleplerde Fethiye ve Seydikemerli yatırımcılara öncelik verileceğini belirten FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, başvuruların Türkiye’nin her yanından bölgeye yatırım yapmak isteyen firmalara açık olduğunu belirterek Fethiye ve Seydikemerli tüm yatırımcıları Seydikemer TDİOSB'ye başvuru yapmaya davet etti.

Kaymakam Ertaş Esnafı Ziyaret Etti

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, çarşı esnafını ziyaret ederek esnafın istek ve taleplerini dinledi.

Başkan Aras, site yöneticileri ile buluştu

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Türkbükü Mahallesi Hekimköy Sitesi’nde yöneticilerle ile bir araya geldi. Başkan Aras, bölge ile ilgili istek ve şikayetleri değerlendirmek üzere site yöneticileri ile Hekimköy Sitesi’nde yapılan toplantıda buluştu.

Nehir, “Resmi kurumlarda işlerimiz kolayca çözülmüyor”

Fethiye Cuma Pazarı’nda esnaf Bayram Nehir, resmi kurumlarda köylüler ve çiftçiler hariç herkese ayrımcılık yapıldığını belirterek bu konudaki düşüncelerini ve isteklerini mikrofonlarımıza anlattı.

“Yılbaşı” Oyunu Yeniden Sahne Alacak

Milas Belediyesi bünyesinde 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı başında başlayan Yaratıcı Drama Atölyesi yetişkin grubu tarafından geçtiğimiz haziran ayında sahnelenen “Yılbaşı” oyunu yoğun istek üzerine tekrar sahne alacak.

Fethiye Kaymakamından Anlamlı Ziyaretler

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, İlçe esnaflarını ziyaret ederek esnafın istek ve taleplerini dinledi.

Delil Yetersizliğinden Serbest Kaldı

Marmaris’te, 5 hektar ormanın zarar gördüğü orman yangınının çıktığı bölgede bulunan erkek cesediyle ilgili gözaltına alınan M.A. (44), polisteki ifadesinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. 2 Cumhuriyet savcısının görevlendirildiği olayla ilgili, bölgedeki kamera kayıtları tek tek inceleniyor.

İYİ PARTİ ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYOR

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından salı pazarında stat açıldı. Açılan stantta vatandaşla bir araya gelen Başkan Turgutoğulları ve ekibi, vatandaşların istek ve taleplerini dinledi.

ALTIN, “ÇOK ZOR BİR MAÇ KAZANDIK”

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 16’ncı maçında evinde Pazarspor’u konuk etti. Fethiyespor evinde oynadığı bu zorlu mücadele de attığı 1 golle 3 puanı aldı. Fethiyespor’da ilk maçına çıkan Teknik Direktör Erhan Altın, “Öncelikle çocuklarıma saha içerisinde gösterdikleri istek, arzu ve performans için çok teşekkür ediyorum. Ufak tefek eksiklerimiz var. Onlar için de notlarımızı aldık. Çalışarak onları da gidereceğiz” dedi. 

KAYMAKAM BALCI TARAFINDAN SERTİFİKA TÖRENİ YAPILDI

Fethiye Kaymakamlığı bünyesinde ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan, proje yazma ve yürütme konusunda istekli olan personellere yönelik hazırlanan 2 gün 16 saatlik “Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi” tamamlandı.

PROJE YAZMA EĞİTİMİ PROGRAMI YAPILDI

Fethiye Kaymakamlığı bünyesinde kurulacak olan ve danışmanlığını Öğr. Gör. Mahmut Beler’in yaptığı Fethiye Kaymakamlığı Proje Ofisi kurulumu çalışmaları kapsamında, ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan, proje yazma ve yürütme konusunde istekli olan personellere yönelik hazırlanan 2 gün 16 saatlik Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi başladı.

MARMARİS BELEDİYE BAŞKANI OKTAY VATANDAŞLARLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, vatandaşların istek ve önerilerini birebir dinlemek için düzenlenen site ziyaretlerine tekrar başladı. Pandemi nedeniyle ara verilen ziyaretin ilkini Molakent Sitesi'ne yapan Başkan Oktay yeni projelerin müjdesini verdi.

VATANDAŞLA BULUŞMA TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, vatandaşlarımızın sorun, istek, şikâyet ve önerilerini doğrudan dile getirebilmelerine imkân vermek ve çözüm üretmek amacıyla "Vatandaşla Buluşma Toplantısı" gerçekleştirildi.

Yoğun bakım servisinde covid tartışması

Muğla Eğitim Araştırma Hastanesi'nde iddiaya göre covid pozitif olan bir hastanın negatif olan hastalarla aynı servise konulması istenince hastane yönetimi ile hekimler arasında tartışma yaşandı. Durumu uygun bulmayan servisteki doktorlar ve sağlık görevlileri, kendilerine gelen talimatı tutanak ile uyguladı.

KAYMAKAM BALCI RAMAZAN AYI’NI VATANDAŞLA GEÇİRDİ

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, Ramazan Ayı boyunca vatandaşlarla iftar sofralarında bir araya gelerek sorunlarını ve isteklerini dinledi.

ÖĞRENCİLERDEN BİLİM FUARI

Fethiye Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin MTAL öğrencileri tarafından “Bilime İz Bırakıyoruz!” sloganı ile Bilim Fuarı düzenlendi. Bilim Fuarı’nda toplan 15 proje yer aldı.

Başkan Aras, Muhtarlarla bir araya gelip mahallelerin sorun ve isteklerini dinledi

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Aras, mahalle muhtarlarıyla birlikte yeni proje alanları ve vatandaşlardan gelen talepleri yerinde inceledi.

Demircioğlu, Sendikaya Üye Olmaya Davet Etti

3 Kasım 2021 tarihinde kurulan Eğitim Gücü Sendikası hakkında bilgiler paylaşan Muğla İl Temsilcisi Bilgin Demircioğlu, “Bizim amacımız birilerine hizmet etmek, birilerinin algısını değiştirmek, birilerinin istekleri doğrultusunda iş yapmak değil. Üyelerimizin sıkıntı çektiği alanlarda, eylem kararlarıyla, üyelerimizin hak ve hukuklarıyla hareket ediyoruz” dedi ve eğitimcileri sendikaya üye olmaya davet etti.

Menteşe Belediyesi Çağrı Merkezi Çözüm Köprüsü Oldu

Menteşe Belediyesi vatandaşlara daha hızlı, etkin ve kaliteli hizmet sunmak adına kurduğu Çağrı Merkezi ile belediye ve vatandaşlar arasında çözüm köprüsü oluyor. 2021 yılında 4 bin 900 çağrıya cevap veren Çağrı Merkezi vatandaşların talep ve isteklerine etkin ve hızlı bir şekilde çözüm üretiyor.

70’lerin ünlü sanatçısı Selçuk Alagöz:

Şarkıcı, besteci, söz yazarı ve aranjör olan Selçuk Alagöz, eşi Birsen Alagöz ile evliliklerinin 50'nci yıl dönümlerini kutladı. Alagöz, geçmişteki müzik ile şimdi yapılan müziklerin arasındaki farkı anlatarak, iş yapamaz hale geldiklerini açıkladı.

Ailelerin istek ve önerileri dinleniyor

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla, Bodrum Belediyesi Basın Yayın ve Halka İlişkiler Müdürlüğü ekipleri, Bodrum'da yaşayan engelli vatandaşları ve ailelerini evlerinde ziyaret ediyor.

Fethiyespor’da gözler Ağrı maçında

Fethiyespor Ağrı maçının hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Yapılan antrenmanda futbolcuların istekli oluşları dikkat çekerken tüm takım Ağrı maçından 3 puan almaya kilitlenmiş durumda.

Başkan Öztürk, muhtarlarla buluştu

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, Fethiye Muhtarlar Derneğini ziyaret ederek muhtarların istek ve taleplerini dinledi.