AYYILDIZ HAREKETİ MUĞLA İL BAŞKANLIĞI'NA KUTALMIŞ KARA ATANDI

Zafer Partisi Ayyıldız Hareketi Muğla İl Başkanlığı'na Zafer Partisi Genel Başkanı Prof.Dr. Ümit Özdağ'ın oluru, Zafer Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Önder Aksoy ve Ayyıldız Hareketi Genel Başkanı Ahmet Burak Güleç'in tayini ile Kutalmış Kara getirildi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Zafer Partisi kurulduktan sonra yapılanma çalışmalarına hızla devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Muğla İlçeleri’nde kongrelerini yapan Zafer Partisi’nde Kutalmış Kara Zafer Partisi Ayyıldız Hareketi Muğla İl Başkanlığı’na getirildi.
Yeni görevi ile ilgili açıklama yapan Kutalmış Kara “Ömrümün yarısı ülkem için gerek siyasi gerekse sokaklarda mücadele ile geçti. "Söz konusu vatansa gerisi teferruattır" diyerek mücadeleye devam ettim. Çocukluktan gençliğe MHP saflarında, gençlikten orta yaşa Hepar saflarında bir kuruş çıkar ummaksızın ve hatta mahkeme mahkeme gezerek mücadele ettim. Bu yolda yüzlerce insanın yüreğine dokundum, yüzlerce insanı Türkçü davaya kazandırdım ve kimseye de ben vatana borcumu ödedim demedim.
Atam der ki; "Hiç dinlenmemek üzere yola çıkanlar asla yorulmazlar" Ben de Türk devletine ve onun gençliğine hizmet etmekten asla yorulmadım. Şimdi yine görev verildi, iş başa düştü. Bu milletin bağrından çıkan ve eşine az rastlanır niteliklere sahip sayın hocam Prof. Dr. Ümit Özdağ'ın oluru ve onun yanında mücadele de gövdesini taşın altına koyan  Genel İdare Kurulu üyesi sayın Önder Aksoy başkanım ile Ayyıldız Hareketi Genel Başkanı Ahmet Burak Güleç'in de tayinleriyle; bugün Ayyıldız Hareketi'nin Muğla İl başkanı olarak atandım. Yaradan bu yolda bizlere başarıyı, hainlere yenilgiyi eksik etmesin.Ne Mutlu Türküm Diyene” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN