Başkan Otgöz: 'Sanayi Esnafımızın Yanındayız'

Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Sağır ve sanayi sitesi esnafları Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz'e sorunlarını ilettiler.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Sağır ve sanayi sitesi esnafları Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz'e sorunlarını ilettiler.

Başkan Otgöz: “Sanayi esnafımızın yanındayız”

Seydikemer Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Harun Sağır ve Gerişburnu Sanayi Sitesi esnaflarından bazıları Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz'ü makamında ziyaret ederek sorunlarını iletip, isteklerde bulundular.

Ziyaret sırasında esnafların yaşadığı sorunları aktaran Başkan Sağır, sanayi sitesinde yeni yapılan dükkanların yağmur suyundan etkilendiğini belirterek Başkan Otgöz'den bu duruma çözüm bulunmasını istedi.

Başkan Sağır ziyarette şunları söyledi: “Sanayi sitesinde drenaj kanallarının yapılmasını ve yağmur suyunun sulama kanallarına aktarılmasını, bunun yanı sıra sanayi bölgesindeki yolların açılarak ulaşımın kolaylaştırılmasını istiyoruz. Sanayi sitesi içerisinde yapılan mescit etrafına peyzaj (oturma alanı) çalışması yapıldığı takdirde sanayiye gelen insanların yanlarında bulunan ailelerinin orada beklemelerinin daha doğru olacak.” Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Sağır'a ve beraberindeki Esnaflara ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Otgöz: “Esnaflarımızın sorunlarını gidermek bizlerin görevi. Seçildiğimiz günden bugüne kadar vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam ediyoruz. Esnaflarımızın yanında olduk ve bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Sanayi sitesindeki sorunlarınızı da en kısa sürede gidereceğiz” dedi.

 

Ziyarette bulunan esnaflar da “Yakup Başkan her zaman yanımızda oldunuz ve inanıyoruz ki bundan sonrada hep yanımızda olacaksınız” diyerek Başkan Otgöz'e teşekkür ettiler.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN