BAYKAN'DAN BAŞKAN KÖKTENER'E ZİYARET

DEVA Partisi Muğla Milletvekili aday adayı aynı zamanda medya patronu Bilal Baykan, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener'i ziyaret ederek adaylık süreci hakkında istişarede bulundu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

DEVA Partisi Muğla Milletvekili aday adayı aynı zamanda medya patronu Bilal Baykan, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener’i makamında ziyaret etti. Yaklaşan seçim ve adaylık süreci hakkında istişarede bulunan Baykan ve Köktener çeşitli açıklamalarda bulundu.
“MUĞLA MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYIYIM”
DEVA Partisi Muğla Milletvekili aday adayı aynı zamanda medya patronu Bilal Baykan, “İlk önce, bir meslektaşımı ziyaret ettim. 16 yıllık Haber Likya ile Fethiye’de başlayan yayın hayatımızda kendisiyle meslektaşız. Gazetecilerin sorunlarını dinledik. Olması gerekenleri, siyasette ve kamuda yerel medyanın daha çok yer alması ve kullanım hakkında önde gelen arkadaşlarımızın ve sosyal medya kullanıcılarının, gazetecilerin önüne geçmemesi gerektiğini ve bu siyasi dönemde insanların tanıtımlarını kullanırken gerçek gazetecilerle çalışarak asıl bilinirliklerini, orada savunmaları gerektiğini savunuyorum. Çünkü neden? Burada Fethiye ölçeğine baktığımız zaman Bekçiler’de, Seydikemer’de, diğer ilçelere baktığımız zaman İnlice gibi yerlerde en çok yerel medyalar tanınıyor ve yerel medyanın öne çıkarttığı kişilerin bilinirlikleri daha çok yükseliyor. Aslında yerel olarak, ulusaldan daha güçlüyüz. Bu anlamda sağ olsun, kardeşimle güzel bilgi alışverişinde bulunduk. Hepsini Ankara’ya iletiyoruz zaten. Muğla milletvekili aday adayıyım ben de. Haber Likya’nın sahibiyim. Fethiye merkezde yayına başladık, şu an Muğla genelinde yayın yapıyoruz. Diğer milletvekili aday adayı arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum” dedi.
“ZİYARETLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM”
SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener ise, “Öncelikle ziyaretleriniz için teşekkür ediyorum. Bilal Baykan, bizim için önemli bir isim. Meslektaşımız olması sebebiyle önemli. Bildiğim kadarıyla 3 meslektaşımız farklı partilerden aday adaylıklarını duyurdular. Bunlar tabi ki önemli. Biraz önce bir detay söyledi, ulusaldan daha etkiliyiz. Maalesef yerel basın değer görmediği için durum böyle. Bu anlamda inşallah seçildikleri zaman bizleri temsil edeceklerini ve bizlerin iş hayatımızı daha iyi yürütmemizde etkili olacaklarını düşünüyorum” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN