BODTO Kurumsal Yönetim Kalitesini Korumaya Devam Ediyor

Bodrum Ticaret Odası (BODTO) 5 Mayıs Cuma günü Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Ege Bölge Koordinatörlüğü tarafından yapılan belge yenileme tetkikini başarıyla geçti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Denetim sonucunda başarılı bir şekilde TSE ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesini yenileyen Bodrum Ticaret Odası kalitede başarısını tekrar kanıtlamış oldu.

BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan, Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Birim Yöneticileri ve TSE Ege Bölge Koordinatörlüğü Baş Tetkik Görevlisi Deniz Balcı’nın yer aldığı TSE Belge Yenileme Denetiminde Odanın 9001:2015 Standart kriterlerine uygunluğu incelendi. Bodrum Ticaret Odası’nın yönetiminden başlanarak, tüm birimleri ve kurumsal altyapısı tetkik edildi.

“Kalite bilinci ile çalışmaya devam ediyoruz.”

Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon 17. TSE denetimi de başarıyla geçtikleri için mutlu olduklarını belirterek “Odamızın kurumsal sistemi belli bir seviyeye ulaşarak kalitesini korumaktadır. Hem yöneticiler olarak bizler hem de çalışanlarımız kalite bilinci ile çalışmaya devam ediyoruz.” diyen Başkan Kocadon tüm kalite denetimlerini de başarıyla geçtiklerini belirtti.

BODTO Başkanı konuyla ilgili ayrıca şunları kaydetti: “Odamız 2006 yılında ISO 9001:2000 KYS Belgesini, 2009 yılında ise ISO 9001:2008 KYS Belgesini alan Muğla'daki ilk Oda olmuştu. 2017 ve 2019 yıllarında ise tüm Odalar arasında en yüksek puanı alarak akreditasyon belgemizi yeniledik, bugün ise ISO 9001: 2015 belgemizi yeniliyoruz. Bugün 17. TSE denetimimizi başarıyla tamamlamanın gururu içindeyiz. Aldığımız bu belgeler aynı zamanda kaliteli çalışmalarımızın birer kanıtıdır. Biz BODTO Ailesi olarak Bodrum’a değer katmaya, hem üyelerimize hem de tüm yarımadamıza kaliteli hizmet sunmaya devam ediyoruz. Bu belgelerin kazanılmasında emeği geçen tüm yöneticilerimize ve Oda çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Kalite yapımızın üyelerimize de örnek olmasını hedefliyoruz.” şeklinde konuştu.

Baş tetkikçi Deniz Balcı üst yönetimin kalite sistemine katkısına vurgu yaparken, BODTO’nun kamusal hayat için önemine değindi. Balcı, BODTO TSE Kalite Belgesi’nin yenilendiğini belirterek Odanın başarılı çalışmalarının devamını diledi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN