Çaylı, İMEAK Başkanı Tugay'ı Ziyaret Etti

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Çaylı, seçim çalışmaları kapsamında İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şube Başkanı İlkay Tugay'ı ziyaret etti. 

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Sohbet havasında geçen ziyarette AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Çaylı,  AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Çaylı, İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şube Başkanı İlkay Tugay’a çiçek takdim etti. Deniz turizmi ve denizcilik sektörü hakkında bilgiler alan Aday Adayı Çaylı, her sektörün sıkıntılarını paydaşları ile istişare ederek çözeceklerini belirtti.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Şube Başkanı Tugay, denizcilik adına yıllardır bekleyen sorunları anlattı. Ziyarette konuşan AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Çaylı, “Seçim çalışmalarımız kapsamında İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şube Başkanı İlkay Tugay’ı ziyaret ettik. Bilgi alışverişinde bulunduk.

Adaylığımızın açıklanmasının ardından sorunlarını geniş çaplı konuşup, projelerimizi belirleyeceğiz. Daha sonra bunların hayata geçirilmesi için gereken mücadeleyi vereceğiz” şeklinde ifadeler kullandı. İMAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şube Başkanı İlkay Tugay açıklamasında, “Zaten sorunlarımız artık çok kritikleşti.

Yıllardır bekleyen sorunlarımızı anlattık. Kendisiyle bir bilgi alışverişinde bulunduk. Tabi inşallah Allah nasip eder de o günlere gelirsek, bu sorunları çözme yolunda elinden gelen desteği bize göstereceğini söyledi. Sektörüm ve üyelerim adına çok teşekkür ediyorum. Ziyaret bizi çok onurlandırdı.

Zaten aynı memleketin insanlarıyız. Kendim, üyelerim ve yönetimimin adına kendisine hayırlı uğurlu olsun diyorum. Bu sürecinin bir bahar havası içinde geçmesini diliyorum ve kendisine başarılar diliyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN