CHP Bayram Geleneğini Devam Ettirdi

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Teşkilatının geleneksel hale getirdiği bayram kutlamasına sivil toplum kuruluşları yoğun ilgi gösterdi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Teşkilatının geleneksel hale getirdiği bayram kutlamasına sivil toplum kuruluşları yoğun ilgi gösterdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Teşkilatı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 97’nci yıl dönümü nedeniyle Cumhuriyet Meydanı Atatürk anıtı önünde tören düzenledi. Törene CHP Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu, Vatan Partisi İlçe Başkanı Selçuk Selvi, Muğla eski milletvekillerinden Sami Gökmen’in yanı sıra sivil toplum kuruluşları başkan ve üyeleri de katıldı.

Törende CHP Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu’nun yanı sıra Vatan Partisi İlçe Başkanı Selçuk Selvi, Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye Şubesi, Cumhuriyet Kadınları Derneği, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Türk Kadınlar Birliği Fethiye Şubesi başkan ve üyeleri Atatürk anıtına çelenk sundular. Ardından Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimizi için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşımız söylendi.

CHP Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu, günün anlam ve önemini belirten konuşmasında tüm halkın ve çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayarak; “Egemenliğe sahip çıkmamız gereken en önemli gün” dedi.

Kullukçu; “Yapılan referandumda seçimleri idare eden en önemli yargı tarafından hukuksuzluk getirilmiştir. Hukuksuzluğa karşı olduğumuzu Fethiye’den haykırıyoruz. Hayır noktasında olduğumuz önemli bir mücadeleyi Fethiye’de yüzde 65 ile sandıklarda gösterdik. Ülke genelinde yüzde 49’da kaldık. Bu önemli ve değerli bir sonuç. Önümüzde 2 buçuk yıllık bir süreç var. Bu süreç içerisinde yüzde 35’lik evet bloğun içindeki yurttaşlarımızı etkilememiz lazım. Türkiye genelinde de evet bloğunu ötelemeyelim, onları etkileyecek şekilde çalışma gösterelim ve birbirimize daha sıkı sarılıp çalışmayı devam ettirelim” diye konuştu.

Ardından STK üyeleri de günün anlamı ve önemi ile ilgili görüşlerini anlattılar.

 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN