CHP Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor

Referandum çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı Üzümlü, İncirköy, Sahilkoru ve Nif mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Referandum çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren  Cumhuriyet Halk Partisi  Fethiye İlçe Başkanlığı; Üzümlü, İncirköy,  Sahilkoru ve Nif mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

CHP Muğla milletvekili Akın Üstündağ ile CHP Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu ve ilçe yönetimi tarafından gerçekleşen ziyaretlerde; 16 Nisan’da  gerçekleşecek  olan  referandum da “neden hayır”  verilmesi  konuları ile ilgili açıklamalarda bulunuldu…

Milletin İradesi Meclistir

 

Fethiyeli hemşerilerimizi aydınlatmak amacıyla referandum çalışmalarını  aralıksız bir şekilde sürdürmekteyiz diyen  CHP Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu “geleceğimizi tek adama teslim etmeyelim” dedi.  Kullukçu açıklamasında “Bu seçim bir parti seçimi değildir. Yurttaşlarımız genel seçimlerde hangi partiye oy vermiş olursa olsun referandumda demokratik parlamenter sistem için ‘Hayır’ oyu vermelidir. Biz yurttaşlarımızın kararlı ve dik duruşunu görüyoruz, bu nedenle ‘Hayır’lı sonuç alınacağını düşünüyoruz. Fakat olası bir ‘Evet’ sonucunun çıkmasında demokrasimiz telafisi mümkün olmayan yaralar alır” diye konuştu.  CHP Muğla milletvekili Akın Üstündağ’da konuşmasında “Özgürlüğümüz ve geleceğimiz  bir kişinin kararlarına bırakılamaz. Vatandaşlarımız milli irade dediğimiz meclisten vazgeçip ülkenin tüm geleceğini tek kişinin kararlarına teslim etmemelidir. İşte bu  yüzden ‘Hayır’ diyoruz, işte bu yüzden tek adam değil,  milletin iradesi meclistir diyoruz. Kapı kapı dolaşıyoruz ve vatandaşlarımızın sorularını yanıtlıyoruz” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN