CIVIL CIVIL EN RENKLİ SERGİ

Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi Kış dönemi resim ve seramik kursunu başarıyla bitiren '5-6 yaş' ve '7, 8, 9 yaş' grubu kursiyerlerin sergisi törenle açıldı. Çocuk Sergisi Fethiye Belediyesinin çıkarmış olduğu 'Fethiye'de Doğal Çiçekler' adlı kitaptaki fotoğrafların resimlerinden oluşmakta.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi  Kış dönemi resim ve seramik kursunu  başarıyla bitiren “5-6 yaş” ve “7, 8, 9 yaş” grubu kursiyerlerin sergisi törenle açıldı. Çocuk Sergisi; Fethiye Belediyesinin çıkarmış olduğu “Fethiye’de Doğal  Çiçekler”  adlı kitaptaki fotoğrafların resimlerinden oluşmakta.

 

FBKM Resim atölyesi öğretmeni Nurdan Karakaş Genç  ile  Çini atölyesi öğretmeni Sibel Uca  tarafından eğitim alan 26 çocuğun  yapmış olduğu birbirinden güzel  58 adet resim ile  60 adet seramik  çalışması 3 gün boyunca sergilenecek. Sergi açılışı öncesi çocuklar renk ayırımı oyunu oynadılar.  Anne ve babaların katıldığı sergi açılışına yoğun bir katılım oldu.  FBKM müdürü Muammer   Şahin sergi açılışı öncesi yapmış olduğu konuşmada “Kış döneminde Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi  Resim ve Çini atölyelerinde eğitim alan çocuklarımızın ürünlerinin sergilendiği serginin açılışını gerçekleştirmekteyiz. En renkli ve cıvıl cıvıl bir sergiyi açmanın mutluluğunu  ve geleceğin ressamlarının ve sanatçılarının yetiştirmenin onurunu  hep birlikte yaşamaktayız” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN