Meral Dal Haberleri

Meral Dal Haberleri

Meral Dal haberleri, haber editörü Meral Dal tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

KAYMAKAM KARAMAN ÖZEL EĞİTİM İŞ UYGULAMA OKULU’NU ZİYARET ETTİ

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Fethiye Özel Eğitim İş Uygulama Okulu’nu ziyaret etti.

MAG’DAN TEHLİKELİ KEÇİ KURTARMA OPERASYONU

Fethiye Mahalle Afet Gönüllüleri Acil Müdahale Ekibi, 112 acil çağrı merkezinden gelen arama sonrasında Saklıkent Kayadibi mevkiinde 2 adet keçiyi, titizlikle yürütülen çalışma sonrası kurtardı.

FETHİYESPOR ANKARA DEPLESMANINA HAZIRLANIYOR

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 5 Mart tarihinde oynayacağı Etimesgut karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor.

FETHİYE, İSKENDERUN’DAKİ DEPREMZEDE ÇOCUKLARI DA UNUTMADI 

Fethiye Kaymakamlığı’nın koordinasyonunda FETAV (Fethiye Turizm Tanıtım Kültür Çevre ve Eğitim Vakfı) gönüllülerinin aracılığı ile kente gönderilen oyuncaklar, İskenderun’a geçici görevlendirilme ile giden Cumhuriyet Başsavcısı Günşafak Karartı ile depremzede çocuklara ulaştırıldı

KOÇYİĞİT, “DEPREMZEDELERİN HER TÜRLÜ TALEBİNİ KARŞILIYORUZ”

Fethiye Kaymakamlığı koordinesinde İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü ‘nün spor salonunda depremzedelere yardım çalışmaları sürdürüldü. Fethiye’den devam eden yardım çalışmaları ise bugün itibariyle Türk Kızılay Fethiye Şubesi tarafından sürdürülüyor.

EMNİYET EKİPLERİ DEPREMZEDE ÇOCUKLAR İLE EĞLENDİ

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından depremzede çocuklar için Trafik Eğitim Parkı’nda eğlence düzenledi. Düzenlenen programda minikler, gönüllerince eğlendi.

FTSO, KALİTELİ HİZMETLERİNİ BELGELEDİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO), kaliteli hizmet sunmak ve üyelerinin memnuniyetlerini en üst düzeye çıkarmak amacıyla yürüttüğü uygulamalar tescillendi. Türk Loydu tarafından denetlenen FTSO, ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi yenilerken, ISO 10002:2018 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi Belgesi tetkikinden tam not aldı.

KAYMAKAM KARAMAN, MUHTARLAR İLE DEPREMZEDELER İÇİN İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Ülkemizde yaşanan deprem felaketi ardından Fethiye ilçesine intikal eden depremzedeler için yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında muhtarlarımız ile değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

ÇİZDİĞİ RESİMLERDEN ELDE EDECEĞİ GELİRİ DEPREMZEDELER İÇİN BAĞIŞLAYACAK

Seydikemer’in ünlü ressam ve heykeltraşı Ali Rıza Başarır, Cumhuriyet tarihinin en büyük orman yangınlarını resmettiği tabloları satışa çıkardı. Başarır, resimlerden elde edeceği geliri, “asrın felaketi” olarak nitelendirilen depremden etkilenen depremzedeler için bağışlayacak.

BODRUM’DA MEYDANA GELEN YANGINDA İKİ TEKNENİN KAMARALARI ZARAR GÖRDÜ 

Bodrum Bitez Limanı’nda bulunan bir teknede yangın çıktı

FETHİYELİ SAĞLIK MEMURUNUN AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİ

Ak Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan ve Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Fethiyeli Sağlık Memuru Muzaffer Kılınç'ın ailesine taziye ziyareti gerçekleştirdi.

BAŞKAN KÖKTENER GÜVEN TAZELEDİ

Muğla İnternet Gazetecileri Derneği 2. Olağan Genel Kurulu ülkemizde yaşanan deprem felaketi nedeniyle 18 Şubat Cumartesi günü saat 13.00’da üyelerin katılımıyla zoom üzerinden yapıldı. Mevcut başkan Seda Köktener oy birliğiyle yeniden seçildi.

SEA STAR LİNDOS’U KAYMAKAM KARAMAN KARŞILADI

Yunanistan’dan gelen Sea Star Lindos yolcu feribotu, Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman tarafından karşılandı.

MİRAÇ KANDİLİ İDRAK EDİLDİ

Fethiye Yeni Camii'nde Miraç Kandili dolayısıyla program düzenlendi. Camiye namaz kılmak için gelenler, Kur'an-ı Kerim dinleyip depremzedeler için dua etti.

YARDIMSEVER VATANDAŞLAR İYİ PARTİ’Yİ ZİYARET ETTİ

Depremzedeler için yardım çalışmalarında bulunan bazı vatandaşlar ile esnaflar, İyi Parti Fethiye İlçe Başkanlığına ziyaret gerçekleştirdiler.

KAYMAKAM BÜYÜKER VE BAŞKAN OTGÖZ, DEPREMZEDELER İÇİN YARDIM EDEN HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ve Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker, “asrın felaketi” olarak nitelenen ve 11 ilimizi etkileyen deprem sonrası Seydikemer’den depremzedeler için yardım bağışlayan hayırseverlere teşekkür ettiler.