Meral Dal Haberleri

Meral Dal Haberleri

Meral Dal haberleri, haber editörü Meral Dal tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİNDEN 1376 BİNADA HASAR TESPİT ÇALIŞMASI 

Muğla Büyükşehir Belediyesi deprem bölgesinde 1376 binada hasar tespit çalışması gerçekleştirdi. 

ETİMESGUT MAÇI HAZIRLIKLARI BAŞLADI

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, 5 Mart tarihinde oynayacağı Etimesgut Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarına başladık. Lacivert beyazlılarda tek hedef galibiyet.

DTO FETHİYE, YENİ HİZMET BİNASINA TAŞINDI

Yeni hizmet binasına taşınan İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye şubesi yeni adresinde ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi. Şube Başkanı İlkay Tugay, “Sigorta fiyatlarının makul düzeylere indirilmesini bekliyoruz” dedi 

UYGUNSUZ PARK EDİLEN SCOOTER,  VATANDAŞTAN TEPKİ ALDI 

Elektirikli scooterlar’ın yönetmeliğe uygun olmayan şekilde kullanılması ve park edilmesi, vatandaştan tepki alıyor 

MAG/AMEDER, GÖNÜLLÜLERLE TOPLANDI

Mahalle Afet Gönüllüleri Acil Müdahale Derneği (MAG/AMEDER), 3. etap eğitimleri için başvuruda bulunan gönüllülerle toplantıda bir araya geldi

FETHİYELİ VATANDAŞA SORDUK, “AFET TOPLANMA ALANLARINI BİLİYOR MUSUNUZ?” 

SED Medya, Fethiyeli vatandaşlara, “Olası bir afet durumunda toplanma alanlarının neresi olduğunu biliyor musunuz? Bunu nasıl öğreneceğinizi biliyor musunuz?” sorusunu yöneltti. Röportaja katılan halkın büyük oranda bilmediği, bu bilgiyi nereden edineceği konusunda da fikir sahibi olmadığı ortaya çıktı

13’ÜNCÜ YARDIM ARACI DEPREM BÖLGESİNE SEVK EDİLDİ

Türkiye’yi derinden üzen deprem felaketi nedeniyle Milas Belediyesi tarafından başlatılan yardım kampanyasında gıda, hijyen ve kedi-köpek mamasını içeren 13’üncü yardım aracı deprem bölgesine sevk edilmek üzere yola çıktı.

MUTSO DİSİPLİN KURULUNDA DEVİR TESLİM GERÇEKLEŞTİRİLDİ

MUTSO Disiplin Kurulu yeni yönetimi, Ekim ayında gerçekleştirilen Oda organ seçimlerinin ardından belirlenmişti. Odamızda 21 Şubat Salı günü gerçekleştirilen törenle, görev devir teslimi gerçekleştirildi. 

KENAN KARAYİĞİT GÜVEN TAZELEYEREK TEKRAR BAŞKAN SEÇİLDİ

Fethiye Ziraat Odasının olağan genel kurulu yoğun katılım ile gerçekleşti. 

KIZILAY’DAN AFETZEDE ÇOCUKLARA YÖNELİK PSİKOSOSYAL DESTEK 

Afet bölgelerinde “çocuk dostu alanlar” hizmet veriyor 

DEPREM BÖLGESİNDE BAĞIŞIKLIK ALARMI!

 Türkiye Ulusal Alerji ve Klinik İmmünoloji Derneği Üyesi Prof. Dr. Elif Karakoç Aydıner, İmmün yetmezliği olan hastaların, tedavileri aksamadan devam etmesi gereken özel bir grup olduğunu belirterek, bu hastaların, diğer bireylere göre enfeksiyonlara çok daha yatkın olması nedeniyle, sanitasyon ve hijyen önerilerine mümkün olan en üst seviyede dikkat etmeleri gerektiği uyarısında bulundu 

BÜYÜKŞEHİR DEPREM MAĞDURLARINA MORAL OLUYOR

Muğla Büyükşehir Belediyesi, depremzede vatandaşların ve özellikle de çocukların güzel zaman geçirerek moral kazanmaları için hayata geçirdiği mobil etkinlik çadırında farklı etkinlikler düzenliyor.

DEPREMZEDE EBRAR'IN KEMAN TALEBİ YERİNE GETİRİLDİ

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, deprem bölgesinden ilçeye gelen vatandaşları ziyaretinde genç bir kızın keman talebi Başkan Uzundemir tarafından yerine getirildi.

SİVAS'IN GÜRÜN İLÇESİ DE AFET BÖLGESİ İLAN EDİLDİ

Sivas’ın Gürün ilçesinde deprem meydana geldi, AFAD depremin büyüklüğünü 3.7 olarak açıkladı.

İYİ PARTİ’DEN BİR DİZİ ZİYARET

İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları, Belediye Meclis Üyesi Ayşe Çiftçi, Kadın Kolları Başkanı Hülya Yörenti ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Fethiye’de konaklayan depremzedeler ve Fethiye Muhacirler Sosyal Dayanışma Derneğine ziyarette bulundu. Başkan Turgutoğulları, depremzedelerin sorunlarını dinlediklerini ve Muhacirler Sosyal Dayanışma Derneği’nin de görüşlerini aldıklarını belirtti.

ALİ İHSAN EMRE, “KUŞ CENNETİ’NE SAHİP ÇIKMAMIZ GEREKİYOR AMA OLMUYOR” 

Yıllardır Fethiye’deki yaban hayatının korunması için toplumsal farkındalığı artırmaya çalışan Ali İhsan Emre, Çalış bölgesinde yer alan Kuş Cenneti’nin korunması ve gelecek nesillere aktarılması konusunda çağrıda bulundu. Göçmen kuşların uğrak yerlerinden olan ve 222 kuş türü tespit edilen alan, yaban hayatı ve ekolojik denge açısından önem taşıyor.