Eğitimci yazar Erdoğan, Ortaca'da öğrencilerle buluştu

Muğla Valiliği himayelerinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından il genelinde yürütülen Bir Kitap Bir İnsan Projesi kapsamında, Milli Eğitim Bakanı Danışmanı-Yazar-Eğitimci-Sosyolog Erol Erdoğan Ortaca'da söyleşi gerçekleştirdi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak, öğrencilerin kütüphaneleri keşfetme ve onlardan yararlanma potansiyellerini artırmak amacıyla 2023-2024 eğitim öğretim yılında Muğla Valisi İdris Akbıyık tarafından il genelinde başlatılan “Bir Kitap bir İnsan Projesi” Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde okuryazar buluşmalarıyla devam ediyor.

Bir Kitap, Bir İnsan Projesi kapsamında yazar, eğitimci ve sosyolog kimliğiyle dikkat çeken Milli Eğitim Bakan Danışmanı Erol Erdoğan, Muğla'da öğrenci, öğretmen ve velilerle buluştu. Yazar Erol Erdoğan'ın ilk durağı Ortaca ilçesi oldu.

Ortaca İmam Hatip Lisesi konferans salonunda, ilçedeki lise öğrencileriyle buluşan Erol Erdoğan, yazmış olduğu kitaplar üzerine, gençlik ve toplum, okumak ve yazmak üzerine söyleşi gerçekleştirdi. Yazarın "N'apsak Bu Gençleri" ve "İnsan Mevsimi" adlı kitaplarını okuyan gençler, okudukları kitapların yazarıyla yüz yüze buluşmanın ve müzakerede bulunmanın memnuniyetini yaşadı.

İHA- İhlas Haber Ajansı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN