15 Temmuz Şehitleri Haberleri

15 Temmuz Şehitleri Haberleri

Kaymakam Ertaş kermes açılışına katıldı

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu ile birlikte Fethiye İlçe Müftülüğü, Karaçulha 15 Temmuz Şehitleri Erkek Kuran Kursu ve Çamköy Hz. Fatıma Kız Kuran Kursu'nun ihtiyaçları için düzenlenen yardım kermesinin açılışına katıldı.

Fethiye İlçe Müftülüğü Yardım Kermesi Düzenliyor

Fethiye İlçe Müftülüğü, Karaçulha 15 Temmuz Şehitleri Erkek Kuran Kursu ve Çamköy Hz. Fatıma Kız Kuran Kursu’nun ihtiyaçları için yardım kermesi düzenliyor. Fethiye İlçe Müftüsü Kamil Oktay, düzenlenecek kermes ile ilgili bilgileri mikrofonlarımıza aktardı.

Mevlidi Nebi Haftası münasebetiyle personel buluşması düzenlendi

Karaçulha 15 Temmuz Şehitleri Kur'an Kursu'nda düzenlenen programda, personel ile sohbet edildi. Mevlidi nebi haftası münasebetiyle yapılacak olan etkinlikler üzerinde fikir alışverişi yapıldı.

Mevlidi Nebi Haftası kapsamında personel buluşması düzenlendi

Fethiye Müftülüğü tarafından Karaçulha 15 Temmuz Şehitleri Kur'an Kursu'nda düzenlenen programa müftülük personelleri katıldı. 

15 Temmuz Şehitleri Seydikemer'de Anıldı

Seydikemer'de FETÖ Terör Örgütü'nün hain darbe teşebbüsüne karşı verilen şanlı zaferin 7'nci yıldönümünde 'Türkiye Yüzyılının Kahramanları' temalı 15 Temmuz Şehitlerini Anma Programı düzenlendi.

15 Temmuz Şehitleri için 81 ilde sela okundu

FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki hain darbe girişiminde birlik ve beraberliğin sembolü olan selalar 253 şehidimizin anısına Türkiye'deki tüm camilerde yeniden yükseldi.

15 Temmuz Şehitleri İçin Mevlit Okutuldu

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle yurt genelinde olduğu gibi Fethiye’de de şehitler için mevlit okutuldu.

Şehit düşen polisler için Marmaris'te lokma dağıtıldı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde cuma namazı sonrası 15 Temmuz şehitleri polis memuru Nedip Cengiz Eker ve Komiser Gülşah Güler hayrına İlçe Emniyet müdürlüğü ve Marmaris Kaymakamlığı tarafından lokma dağıtımı yapıldı.

Taekwondocular şehitler için ter döktü

Türkiye Taekwondo Federasyonu Muğla İl Temsilciliği, 2023 Yıllık Faaliyet Programında yer alan "15 Temmuz Şehitleri Taekwondo Şampiyonası" Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Spor Salonu'nda gerçekleşti.

MÜFTÜLÜKTEN ÖĞRENCİLERE ANLAMLI HEDİYE

Fethiye İlçe Müftülüğü tarafından Karaçulha 15 Temmuz Şehitleri Kur’an Kursunda hafızlık eğitimlerine devam eden öğrencilere 142 adet hırka dağıtımı yapıldı.

KAYMAKAM KARAMAN, 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ KUR’AN KURSU’NU ZİYARET ETTİ

Fethiye Kaymakam’ı Yusuf İzzet Karaman’ın ilçedeki ziyaretleri devam ediyor. Karaman son olarak, 15 Temmuz Şehitleri Kur’an Kursu’na bir ziyaret gerçekleştirdi

MUĞLA’DA 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ PROGRAMLA ANILDI

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı düzenlendi.

DİN GÖREVLİLERİ HAFTASINDA BİR ARAYA GELDİLER

1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Fethiye Müftülüğünde görevli hocalar, Karaçulha 15 Temmuz Şehitleri Kur’an Kursu’nda bir araya geldi.

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ KUR’AN KURSUNDAN, GÜZEL OKUMA YARIŞMASI

Kur'an kurslarına katılımı artırmak, hafızlık eğitimini ve Kur'an-ı Kerim'i yüzünden güzel okumayı teşvik etmek amacıyla hafızlık eğitimi verilen Kur'an kurslarında okuyan öğrenciler arasında Kur'an-ı Kerim'i Yüzünden Güzel Okuma Bölge Yarışması Muğla İl Müftülüğü ev sahipliğinde Fethiye Müftülüğü Karaçulha 15 Temmuz Şehitleri Kur’an Kursunda gerçekleştirildi.

SEYDİKEMER’DE 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANILDI

Seydikemer’de FETÖ Terör Örgütü’nün hain darbe teşebbüsüne karşı verilen şanlı zaferin 6’ncı yıldönümünde ‘Türkiye Aşkına’ temalı 15 Temmuz Şehitlerini Anma Programı düzenlendi. Programda konuşan Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz; “O gece şehitler tepesini boş bırakmamak için sokaklara çıkan, yolları dolduran, darbecileri önüne katıp kovalayan kahramanlarımız sayesinde Türkiye'nin geçilmez olduğu bir kez daha görülmüştür” dedi.

15 TEMMUZ’DA FETHİYE BEŞKAZA’DA TOPLANDI

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Beraberlik Günü nedeni ile Fethiye’de etkinlikler düzenlendi. Fethiye Sahil Bandında Milli Beraberlik ve Dayanışma Yürüyüşü başlayan etkinlikler Beşkaza Meydanı’nda devam etti. Etkinliklere çok sayıda vatandaş katıldı.

BAŞKAN KARACA ŞEHİTLERİ ZİYARET ETTİ

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Beraberlik Günü’nde Fethiye Şehir Mezarlığı’nda bulunan şehitleri Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ve Fethiye Muharip Gaziler, Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Üyeleri ziyaret etti.

ŞEHİTLER MEZARI BAŞINDA ANILDI

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Beraberlik Günü’nde Fethiye Şehir Mezarlığı’nda bulunan şehitler ziyaret edilerek dualar okundu.

SEYDİKEMER’DE 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNİ ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

Seydikemer Kaymakamlığı öncülüğünde ve Seydikemer Belediyesi’nin katkılarıyla “15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü” anma programı kapsamında yurdun dört bir yanında olduğu gibi Seydikemer’de de çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.

15 TEMMUZ PROGRAMI MEVLİD İLE BAŞLADI

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Beraberlik Günü’nde FETÖ'cü hainlerin 15 Temmuz 2016’daki kanlı darbe teşebbüsünde canlarını feda ederek vatanımıza sahip çıkan aziz şehitlerimiz için Fethiye Merkez Camii’nde mevlit okutuldu.

Köyceğiz'de 15 Temmuz nedeniyle çeşitli programlar gerçekleştirilecek

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde ’15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ etkinlikleri çerçevesinde bir dizi program gerçekleştirilecek.

KAYMAKAM ALPER BALCI’DAN, 15 TEMMUZ MESAJI

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü için Fethiye Kaymakamı Alper Balcı mesaj yayınladı. Balcı yayınladığı mesajda ‘15 Temmuz gecesi Devletimizin bekası için canlarını feda ederek, şehadet şerbeti içen aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle, saygıdeğer ailelerini şükranla anıyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum’ dedi.

MSKÜ’den ‘Bir yanımız hep Çanakkale’ konseri

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Bölümü tarafından Atatürk Kültür Merkezi 15 Temmuz Şehitleri salonunda 'Bir yanımız hep Çanakkale' konseri gerçekleştirildi.

HAFIZLAR TÜRKİYE FİNALLERİ’NE GİTMEK İÇİN YARIŞTILAR

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen Hafızlık Bölge Yarışması 8.Bölge Finalleri 15 Temmuz Şehitleri Kuran Kursu’nda yapıldı. Düzenlenen finallerde 23 öğrenci Mayıs Ayı’nda yapılacak olan Türkiye Finalleri’ne gitmek için yarıştı.

Geleceğin hafızları karnelerini aldı

Fethiye Müftülüğü Karaçulha 15 Temmuz Şehitleri Kur’an Kursu’nda Hafızlık eğitimi devam eden öğrencilerin karne sevincine ortak oldu. 

Şehitler İçin Lokma Döktürdüler

Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından dernek binasında Sarıkamış, Kore, Kıbrıs, terör ve 15 Temmuz şehitleri yararına lokma hayrı yapıldı. Lokmadan Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ‘ni ziyaret eden Fethiye Kaymakam Vekili Hayrettin Balcıoğlu’na da ikram edildi.

Muğla’daki 15 Temmuz şehitlerine vefa

15 Temmuz FETÖ terör örgütü kalkışması sonucu Muğla'da şehit düşen polis memuru Mehmet Çetin ve Nedip Cengiz Eker'in portreleri, Muğla Güzel Sanatlar Lisesi resim bölümü öğrencileri tarafından portreleri yapılarak İl Milli Eğitim Müdürlüğünde seğrilendi. Cumhurbaşkanlığının himayelerinde her yıl tertip edilen '15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri' kapsamında, Muğla Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerince resmedilen şehit polis memurları Mehmet Çetin ve Nedip Cengiz Eker'in portreleri, ailelerine hediye edilmek üzere önce İL Milli Eğitim Müdürlüğünde sergilendi.

15 yaşındaki çocuk 2. kattan aşağı düştü

Fethiye’de Karaçulha 15 Temmuz Şehitleri Kuran Kursunda kalan 15 yaşındaki Ahmet, dengesini kaybedince 2. Kattan aşağı düştü.

Muaythai Şampiyonasına Fethiyeli Sporcular Damga Vurdu

15 Temmuz Şehitleri anma Minikler - Yıldızlar Ege bölgesi Muaythai Şampiyonası’ndan Fethiye Gençlik Spor Kulübü Arslan Fight Arena sporcuları derece ile döndü.

Muğla'da 15 Temmuz Şehitleri 42 Sportif Etkinlikle Anıldı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde “15 Temmuz Şehitleri”ni anmak amacıyla Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün 20 dalda düzenlediği 42 sportif etkinliğe 2.300 sporcu katıldı.