18 Mayıs Haberleri

18 Mayıs Haberleri

Uluslararası Denizci Kadınlar Günü Kutlu olsun

2021 yılında Uluslararası Denizcilik Örgütü (IMO) 18 Mayıs’ı Uluslararası Denizci Kadınlar Günü olarak ilan etti.

Başkan Akdenizli, Hemşireler Haftasını Kutladı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, 12-18 Mayıs Dünya Hemşireler Haftası dolayısıyla hemşirelerin ve sağlık personelin Dünya Hemşireler Haftasını çiçek dağıtarak kutladı.

Sanayi sitaesi inşaatı gerçekleşiyor

S.S Muğla Ata Küçük Sanayi sitesinin ilk etabı 18 Mayıs’da ihale ediliyor.

18 Mayıs ‘’Müzeler Günü’’ Etkinliği

Her yıl 18-24 Mayıs Dünya Müzeler Günü ve Haftası kapsamında Fethiye Müze Müdürlüğünde kutlama programı düzenlendi.

Edebiyatçılar Fethiye’de Buluştu

Fethiye Belediyesi’nin destekleri ile Fethiye Edebiyat Grubu tarafından düzenlenen 5. Uluslararası Akdeniz Kentleri Kültür ve Sanat Buluşması etkinliği başladı. Düzenlenen etkinlik 18 Mayıs’a kadar devam edecek.

ANKETEN MANGA ÇIKTI

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında 18 Mayıs Günü Beşkaza Meydanı’nda Manga konseri düzenlenecek.

Başkan Karaca, Fethiye halkını 19 Mayıs etkinliklerine davet etti.

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Fethiye Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek gençlik konserleri ve fener alayına Fethiye halkını davet etti. 18 Mayıs Cumartesi Edip Akbayram, 19 Mayıs Pazar günü Fener Alayı ve beraberinde rock konserine tüm Fethiye halkını davet eden Karaca, gençlere seçim döneminde bir söz verdiklerini ve bu yıl içerisinde rock festivali düzenleyeceklerini açıkladı.

Fethiye’de Müzeler Günü Etkinlikle Kutlandı

18 Mayıs Dünya Müzeler günü Fethiye’de etkinlikle kutlandı. Fethjiye Kaymakamı Ekrem Çalık, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Veli San, protokol üyeleri ve öğrencileri ile davetlilerin katıldığı etkinlikte; arkeolojinin önemine değinildi…