6 Şubat Depremi Haberleri

6 Şubat Depremi Haberleri

Türk Kızılay’ından Salih Dündar’a Teşekkür

Nursel Özdemir kurumları kurucusu psikolojik danışman Salih Dündar’ a Türk Kızılay’ı teşekkür etti. Ülkemizde yaşanan asrın felaketi olarak anılan 6 Şubat depreminin ardından depremzedelere ve bu uğurda hizmet eden gönüllülerin yanında olan Dündar, Türk Kızılay’ına desteklerini sunmuştu.

Köyceğiz’de Depremzede Aileler Ziyaret Edildi

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde 6 Şubat depreminin yıldönümünde ilçede ikamet eden depremzede aileler ziyaret edildi.

Başkan Akdenizli, Asrın Felakati 6 Şubat Depremini Andı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen 6 Şubat Depremi nedeniyle bir anma mesajı yayımladı.

Depremzedelerin Hayrına Lokma İkramında Bulunuldu

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Örgütü, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depreminin yıldönümünde hayatını kaybedenlerin hayrına lokma etkinliği düzenledi.

Fethiye Genç Fenerbahçeliler Derneği Lokma İkramında Bulundu

Fethiye Genç Fenerbahçeliler Derneği, 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın anısına Fethiye Merkez Camii’nde lokma hayrında bulundu. Fethiye Genç Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Sezgin Özbey, çeşitli açıklamalar yaptı.

Başkan Gümüş’ten 6 Şubat Mesajı

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, 6 Şubat depreminin yıldönümü nedeniyle yazılı bir mesaj yayımladı.

Başkan Aras, 6 Şubat Depreminde Hayatını Kaybedenleri Andı

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, büyük deprem felaketinin yıl dönümünde bir anma mesajı yayımladı.

Fethiye’de 6 Şubat Depremindeki Kayıplarımız Unutulmadı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından 6 Şubat 2023 tarihinde ülkemizde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremde yakınlarını kaybeden Emniyet Teşkilatı Mensubu ve vatandaşlar için Fethiye Merkez Yeni Camiinde mevlit okutuldu.

İlçe Başkanı Hepdizdar’dan Basın Açıklaması

Zafer Partisi Fethiye İlçe Başkanı Umut Hepdizdar, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depreminin yıldönümü nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı.

Vali Akbıyık'tan 6 Şubat Depremi Anma Mesajı

Akbıyık, depremlerde hayatını kaybeden 50 bini aşkın vatandaş, 100 bini aşkın yaralı ve evsiz kalan ailelerin yaşadığı acının hala taze olduğunu belirterek, bu felaketin Aziz milletin yaşadığı en acı anılardan biri olarak tarihe geçtiğini vurguladı.

Depremde hayatını kaybeden Yağmur'un sesi, gözyaşlarına boğdu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde düzenlen Opus Müzik Festivali, Türk Yıldızları Senfoni Orkestrası "Dayanışma Konseriyle" sona erdi. Konserden sahneye çıkan Antakya Devlet Konservatuvarı Öğretim Üyesi Sezgin Suna gözyaşları içerisinde 6 Şubat depreminde hayatın kaybeden 11 yaşındaki öğrencisi Yağmur’un depremden 2 gün önce gönderdiği ses kaydını dinletti. Orkestra ekibi ve vatandaşlar duygusal anlar yaşadı.

Aday Tan, depremzede çocuklara hediyeler dağıttı

Ak Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan Ramazan Bayramının ikinci günü, 11 il’i etkisi altında bırakan 6 Şubat depremi sonrasında Marmaris ilçesine gelen depremzedelerle bayramlaştı. Sırasıyla İçmeler Uygulama Oteli, PTT ve Armutalan Meteoroloji lojmanları ile Armutalan ve Marmaris Polis evindeki yaklaşık 500 depremzede ile bayramlaşan Ak Parti Milletvekili adayı Tan depremzede çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı.