Türk Kızılay'ından Salih Dündar'a Teşekkür

Nursel Özdemir kurumları kurucusu psikolojik danışman Salih Dündar' a Türk Kızılay'ı teşekkür etti. Ülkemizde yaşanan asrın felaketi olarak anılan 6 Şubat depreminin ardından depremzedelere ve bu uğurda hizmet eden gönüllülerin yanında olan Dündar, Türk Kızılay'ına desteklerini sunmuştu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

Kızılay Muğla İl Başkanı Şadi Pirci ve Kızılay Fethiye İlçe Başkanı Burhanettin Tuna, Salih Dündar’ı kurumlarında ziyaret ederek depremzedelere vermiş olduğu desteklerden dolayı plaket taktim etti ve rozet taktılar. 
Dündar; 6 Şubat’ ta yaşanan büyük afet için o dönemde elimizden geleni yaptık. Deprem döneminde yaşanılanları yerinde görerek halkın ne kadar çok ihtiyacı olduğunu gördük. Yitirdiğimiz canlar için rabbimden rahmet niyaz ediyorum. Depremzedeler başta olmak üzere, tüm ülkemize bir kez daha geçmiş olsun diyor, Allah bir daha böyle afetler yaşatmamasını diliyorum. Devlet, millet elbirliği ile en zor günleri aştık. Acısı hepimizin içimizde kalacak. Ne mutlu ki desteklerimizi ulaştıran Türk Kızılay’ımız var. Vermiş oldukları teşekkür plaketi ve takılan rozet için il başkanım Sayın Şadi Pirci’ ye ve ilçe başkanım Sayın Burhanettin Tuna’ ya çok teşekkür ederim” dedi.
Türk Kızılay'ından Salih Dündar'a Teşekkür

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN