6 Şubat Depremleri Haberleri

6 Şubat Depremleri Haberleri

Marmaris'te son belediye meclis toplantısı yapıldı

Marmaris Belediye Meclisi’nin 2019-2024 dönemi son toplantısında konuşan Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, “Kimsenin kalbini kırmadan, bel altı yaklaşmadan, dürüst bir şekilde görevimizi ifa etmeye özen gösterdik. Herkese sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum” dedi. Muhalif meclis üyeleri de Başkan Oktay’a teşekkürlerini sundu.

Başkan Akdenizli, Depremzede Aileye Destek Oldu

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Hatay'da yaşadıkları 6 Şubat depremlerinden sonra Seydikemer’e yerleşen depremzede aileyi evinde ziyaret etti. Başkan Akdenizli; “Sizlere bir nebze olsa dokunabiliyorsak ne mutlu bizlere! Bugüne kadar Seydikemer Belediyesi olarak sizlerin yanında olduk. Bundan sonra da olacağız, olmaya devam edeceğiz” dedi.

Marmaris’te Depremde Yitirilen Canlar Anıldı

Geçtiğimiz 6 Şubat 2023 tarihinde merkez üssü Kahramanmaraş olan depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlar için anma programı düzenlendi. Program kapsamında Marmaris Belediyesi de depremde yitirilen canlar için lokma dağıttı.

Mahalle Afet Gönüllüleri 6 Şubat’ı Unutmadı

Mahalle Afet Gönüllüleri ve Acil Müdahale Fethiye ekibi (MAG) tarafından 6 Şubat tarihinde meydana gelen deprem nedeniyle Uğur Mumcu Parkı girişinde bilgilendirme standı kuruldu.

Muğla’da 6 Şubat Depremlerinin Yıldönümü Programı Düzlenecek

Muğla AFAD Müdür Vekili Gülgün Kaya ve AFAD Yönetim Hizmetleri Şube Müdür V. Kutlu Çeler, Muğla Valisi İdris Akbıyık’ı ziyaret ederek, 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen 11 ilimizi etkileyen, asrın felaketi olarak adlandırılan depremin yıl dönümü dolayısıyla Muğla’da düzenlenecek anma programı hakkında bilgi verdi.

Azeri sanatçıdan deprem anısına konser

Muğla’nın Datça ilçesinde 6 Şubat depremleri anısına Azeri asıllı sanatçı Ahad Asker piyano konseri verdi.