Marmaris'te Depremde Yitirilen Canlar Anıldı

Geçtiğimiz 6 Şubat 2023 tarihinde merkez üssü Kahramanmaraş olan depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlar için anma programı düzenlendi. Program kapsamında Marmaris Belediyesi de depremde yitirilen canlar için lokma dağıttı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Marmaris Belediyesi Kahramanmaraş, Gaziantep ve Hataylılar Dernekleriyle birlikte 6 Şubat Depremlerinde hayatını kaybeden canları anmak için program düzenledi. Atatürk Meydanı’nda düzenlenen anma programına Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Dernek Başkanları, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Anma programı kapsamında 11 ilde etkili olan depremde çekilmiş fotoğraflardan oluşan bir sergi açıldı. Marmaris Belediyesi ise yitirilen canlar için lokma dağıtımı gerçekleştirdi. Alanda Afet İşleri Müdürlüğü tarafından açılan stanttan da vatandaşlara deprem kitapçığı dağıtıldı.

Yoğun bir katılımla geçen programda konuşan Belediye Başkanı Mehmet Oktay “Zor günlerde bir olma şuuruyla özveri ve fedakârlık içinde depremin yaralarını sarabilmek adına seferber olduk. Bugün de bölge dernekleriyle dayanışmayı sürdürüyoruz. Umuyorum ki bu acı, bu coğrafyada yaşadığımız son deprem acısı olur. Bir kez daha hayatlarını kaybeden yurttaşlarımızın her birini rahmetle anıyor, geride kalanlara sabır diliyorum” ifadelerini kullandı.
 

Marmaris'te Depremde Yitirilen Canlar Anıldı

İHA- İhlas Haber Ajansı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN