Anma Mesajı Haberleri

Anma Mesajı Haberleri

Başkan Akdenizli, Asrın Felakati 6 Şubat Depremini Andı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen 6 Şubat Depremi nedeniyle bir anma mesajı yayımladı.

Başkan Aras, 6 Şubat Depreminde Hayatını Kaybedenleri Andı

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, büyük deprem felaketinin yıl dönümünde bir anma mesajı yayımladı.

Başkan Karaca'dan 6 Şubat Deprem Felaketi İçin Anma Mesajı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan ve 11 şehri etkileyen büyük deprem felaketi nedeniyle bir mesaj yayımladı. Karaca; “6 Şubat 2023 depremlerinin üzerinden bir yıl geçtiğini, bu büyük felakette hayatını kaybeden 50 bini aşkın yurttaş, 100 binden fazla yaralı ve evsiz barksız kalan ailenin yaşadığı acıların hala çok taze olduğunu” belirtti.

Vali Akbıyık'tan 6 Şubat Depremi Anma Mesajı

Akbıyık, depremlerde hayatını kaybeden 50 bini aşkın vatandaş, 100 bini aşkın yaralı ve evsiz kalan ailelerin yaşadığı acının hala taze olduğunu belirterek, bu felaketin Aziz milletin yaşadığı en acı anılardan biri olarak tarihe geçtiğini vurguladı.

Başkan Karaca’dan 10 Ekim Saldırısı Anma Mesajı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, 10 Ekim 2015'te Ankara Garı kavşağında düzenlenen bombalı intihar saldırısı ile ilgili sosyal medya hesaplarından anma mesajı yayınladı.

BAŞKAN UZUNDEMİR’DEN 18 MART MESAJI

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 108.yıldönümü dolayısıyla anma mesajı yayınladı.

DEMİR'DEN ŞEHİT KUBİLAY'I ANMA MESAJI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  Milletvekili Aday Adayı Mehmet Demir, Öğretmen Asteğmen Mustafa Fehmi Kubilay'ın ölüm yıl dönümü dolayısıyla anma mesajı yayınladı.

CHP'Lİ DEMİR'DEN "4 ARALIK DÜNYA MADENCİLER GÜNÜ" MESAJI"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, "4 Aralık Dünya Madenciler Günü" nedeniyle anma mesajı yayınladı.

BAŞKAN OKTAY'IN 10 KASIM MESAJI

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 84. yılı dolayısıyla bir anma mesajı yayımladı.

FETHİYE BELEDİYE BAŞKANI ALİM KARACA’DAN 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA MESAJI

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 84.yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı. 

KAYMAKAM ALPER BALCI’NIN 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA MESAJI

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı 10 Kasım Atatürk’ü anma günü münasebeti ile 10 Kasım Atatürk'ü Anma Mesajı yayınladı.

Başkan Otgöz’den 10 Kasım Mesajı

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 83’üncü yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Kaymakam Fırat, “Saygı, rahmet ve minnet duygularımızla anıyoruz”

Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 83. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Milletvekili Gökcan’dan “10 Kasım Mesajı”

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 83. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Demir: “Türkiye Cumhuriyeti'ni Kurarak, Yepyeni Bir Çığır Açmıştır”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, 10 Kasım Atatürk’ü anma gününün 83. Yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Aras'tan Dünya Emekçi Kadınlar Günü Mesajı

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü için anma mesajı yayımladı.