Anteplioğlu Haberleri

Anteplioğlu Haberleri

Baklavanın kilosu cep yakıyor! Fethiye’de 600, İstanbul’da 1000TL!

Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden olan ve sofraları şenlendiren baklava da son zamlardan nasibini aldı. İçindeki malzemelerin fiyatının artmasıyla baklavanın da fiyatı yükseldiği için esnaflar çareyi çok ilginç bir yöntemde buldu. Bütçesi yeterli olmayanların da baklava tüketebilmesi için baklavalar tek tek de satılmaya başlandı. Baklavanın kilosu ne kadar? Tanesi ne kadar? Haberimizde derledik.

Anteplioğlu fark yaratıyor

Gaziantep'in geleneksel lezzetleri arasında özel bir yere sahip olan baklava, asırlardır sofralarda şenleniyor. Mesleğe çocukluk yıllarında başlayan Gaziantepli Adem Aydın, 4 yıl önce Karaçulha Mahallesi Atatürk Bulvarı Zincirlikavak Mevkii No:40’ta Anteplioğlu Tatlı Dünyası’nı açtı ve kendine has lezzeti müşterilere sunuyor.

Soğuk baklava yoğun ilgi görüyor

Fethiye’de bulunan Anteplioğlu Tatlı Dünyası, bol ve lezzetli çeşitleri ile vatandaşlara hizmet etmeyi sürdürüyor. Karaçulha Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan işletme, sosyal medya üzerinden yaptığı çekilişlerde kazananlara baklava hediye ediyor. Deneyimli ustaları ve tecrübeli kadrosu ile adından söz ettiren Anteplioğlu Tatlı Dünyası’nın sloganı ise “Bir dilim mutluluk için…”