Anteplioğlu fark yaratıyor

Gaziantep'in geleneksel lezzetleri arasında özel bir yere sahip olan baklava, asırlardır sofralarda şenleniyor. Mesleğe çocukluk yıllarında başlayan Gaziantepli Adem Aydın, 4 yıl önce Karaçulha Mahallesi Atatürk Bulvarı Zincirlikavak Mevkii No:40'ta Anteplioğlu Tatlı Dünyası'nı açtı ve kendine has lezzeti müşterilere sunuyor.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

Dünyaca ünlü mutfağıyla UNESCO tarafından gastronomi dalında Yaratıcı Şehirler Ağı’na dâhil edilen ilk Türk mutfağına sahip Gaziantep'te birbirinden lezzetli tatlıları arasında bulunan geleneksel lezzetlerimiz arasında özel bir yere sahip olan baklava, asırlardır sofralarımızı şenlendiriyor.

Lezzeti ile Fethiye halkını büyüleyen Anteplioğlu Tatlı Dünyası’nda ise mesleğe çocukluk yıllarında başlayan Gaziantepli Adem Aydın ve ekibi, kendilerine has tarifleri ile müşterilerden tam not alıyor. Tatlı çeşitlerinden pasta ve unlu mamullere kadar çok sayıda ürünü sunan Anteplioğlu Tatlı Dünyası, Karaçulha Mahallesi Atatürk Bulvarı Zincirlikavak Mevkii No:40’ta bulunuyor. 
Gaziantepli tatlı ustası Mustafa Koç ise baklava konusunda Fethiye’de 1 numara olduklarını söyleyerek kaliteli baklavanın püf noktalarını anlattı.

“Baklava konusunda Fethiye’de 1 numarayız”
Gaziantepli tatlı ustası Mustafa Koç, “Gaziantepliyim ve yıllardır bu mesleğin içindeyim. Burada bir aile gibi hep birlikte çalışıyoruz. Baklavanın püf noktasını söylemek gerekirse, iyi işçilik ve iyi malzeme. Ürünlerimiz ise birinci sınıf ve hepsi Gaziantep’ten geliyor. Bunların hepsi bir araya gelince de Fethiye halkına güzel ürünler çıkartıyoruz. 

Soğuk baklayava gelicek olursak da kendimize has tariflerimiz var. Baklava konusunda Fethiye’de bir numarayız. Müşterilerden güzel geri dönüşler alıyoruz. Yıllardır bu sektörün içindeyiz. Bu işlerde ürün maliyetleri arttı. Ucuz yapılan baklavalar ise sağlığa zararlı. Biz birinci sınıf ürünlerde kaliteli ürünler çıkartıyoruz. Herkesi Anteplioğlu Tatlı Dünyası’na bekliyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN