Avantaj Haberleri

Avantaj Haberleri

Bodrum Belediyesi’nden anlamlı ziyaret

Bodrum Belediyesi, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında ilçe genelinde dezavantajlı vatandaşları ziyaret ediyor.

Akdenizli, “İktidar Gücü Yerelde Avantaj Sağlıyor”

Seydikemer Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhur İttifakı AK Parti Seydikemer Belediye Başkan Aday B. Önder Akdenizli, 3’lü Masa programına konuk oldu. Başkan Akdenizli, “31 Mart yerel seçimlerinde Seydikemer’de, Cumhur İttifakı olarak rekor bir oyla seçimi kazanacağız” şeklinde ifadeler kullandı.

İsmet Taşdemir: "Galibiyet Serisi Yakalayabilirsek Çok Avantajlı Duruma Geçebiliriz"

Ligde her maçın zor olduğunu vurgulayan Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, "Galibiyet serisi yakalayabilirsek çok avantajlı duruma geçebiliriz. Bu ligde hiçbir maçın neti ve garantisi yok. Dolayısıyla maçlar çok zor, o gün maça iyi hazırlanan ve iyi konsantre olan maçı kazanıyor" dedi.

Fethiyespor Kamp İçin Antalya’ya Gidiyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, ikinci devrenin ilk haftasını bay geçmenin avantajını kullanarak 8 günlük Antalya kampı geçirecek. Antalya kampı içerisinde Fethiyespor, 2 hazırlık müsabakası oynayacak.

Bodrum FK, iç saha galibiyet serisi için Adanaspor karşısında galibiyet arayacak

Bodrum Futbol Kulübü, Trendyol 1. Lig'in 13. haftasında sahasında Adanaspor’u ağırlayacak Bodrum FK'da Teknik Direktör İsmet Taşdemir, “Kadromuz 25 kişi. Eksik olan arkadaşlarımızın yerini doldurabilecek onlar kadar oynayabilecek arkadaşlarımız var” dedi.

Yapılandırmada son gün ne zaman?

Borç yapılandırması için son günler. Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! 2.000 TL’nin altında borcu olan 7.6 milyon kişinin borçları silinecek. Diğer borçlular ise düşük faiz oranları ile 48 ay vadede borcunu ödeyebilecek. Avantajlı düzenlemelerden yararlanmak isteyenlerin 3 Temmuz Pazartesi günü sonuna kadar başvuruda bulunmaları gerekiyor. 31 Temmuz’a kadar ise yapılandırmanın hem birinci hem de ikinci taksitlerinin birlikte ödenmesi gerekiyor.

MENTEŞE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİME DESTEK

Sosyal sorumluluk gereği çocukların gelişimine ve eğitimlerine katkı sağlamak amacıyla başlatılan eğitime desteğin yeni eğitim öğretim yılında da sürdüreceklerini belirten Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, 'Çocuklar bizim geleceğimiz, yarınlarımız. Onların eğitimden sağlığa, spordan sosyal hayata kadar birçok alanda yanlarındayız. Yaz aylarında açtığımız ücretsiz kurslar ile yeteneklerini keşfetmelerini sağlıyoruz. Kurslarımız ile sanattan spora farklı branşlarda başarı elde eden çocuklarımızı cesaretlendiriyor ve ödüllendiriyoruz. Binlerce çocuk kurslarımız sayesinde yaz dönümünü verimli geçirdi. Pazartesi günü de okullarımız açılacak. Her yıl olduğu gibi 2022-2023 yeni eğitim-öğretim yılında çocuklarımızın yanlarında olmaya devam edeceğiz. Kırsal Mahallelerimizde ilkokul 1. sınıfa başlayacak çocuklara yönelik içerisinde defteri, boya kalemi, cetveli gibi kırtasiye malzemelerinin bulunduğu dayanışma çantalarımızdan vereceğiz. Neşeli Makas uygulamamız ile okul hayatına başlayan çocukların ücretsiz saç kesimlerini yapacak, dezavantajlı özel öğrencilerimize hafta içi her gün aşevimizden sıcak yemek servisi yapacağız' dedi.

Fethiyespor Of’tan avantajlı dönmek istiyor

TFF 3. Lig 3. Grupta Perşembe günü saat 16.00 da deplasmanda playofun ilk mücadelesinde Yeşilyurt D.Ç. Ofspor ile karşılaşacak Fethiyespor, bu maça taraftarları tarafından coşkuyla uğurlanırken, Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı da 'İnşallah Fethiye'ye kupayı getireceğimize inanıyoruz' ifadelerini kullandı.

Dinçel, “Galibiyet serimiz devam edecek”

Fethiyespor, deplasmanda Trabzon ekibi Ofspor’u Serhan Yılmaz, Nurettin Çakır ve Ali Han Tuncer’in attığı goller ile 4-0 yendi. Maçın ardından FRT TV’ye özel açıklamalarda bulunan Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, “İlk yarı istediğimiz skoru yakaladık. İkinci yarıya avantajlı başladık ve kontrolü elimizde tutarak bu skoru elde ettik” dedi.

Bodrum koylarını sesiz sedasız gezdiler

Bodrum Belediyesi'nin dezavantajlı kesimler için hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleri devam ediyor. Belediye ve Marmara İşitme Engelliler Derneği iş birliği ile işitme engelliler, tekne turunda buluştu.

Aydem Perakende ve Gediz Perakende’den Faizleri Sildiren Kampanya

Ege Bölgesi’nin görevli elektrik tedarik şirketleri Aydem Perakende ve Gediz Perakende, 2019 yılı ve öncesi fatura dönemlerine ait asıl alacak, icra gideri ve avukatlık ücretlerini, 30.09.2021 tarihine kadar peşin ödeyen müşterilerinin bakiye faiz borçlarının silineceğini açıkladı. Ödeme avantajı sağlayacak ve mevcut borç oranını düşürecek bu kampanyadan yararlanmak isteyen müşteriler, Müşteri İlişkileri Merkezleri’nden ödeme yapabilecek veya 0850 800 0 186 numaralı çağrı merkezini arayarak ödeme alternatifleri ile ilgili detaylı bilgi alabilecek.

'LGS'de özel ders alanlara ayrıcalık gösterildi'

LGS’de matematik sorularının uzun ve zor olduğunu belirten Eğitim Sen Muğla Şube Başkanı Birdal Savran; 'Matematik testinde soruları böyle zorluk seviyesinde hazırlamak ve 8. Sınıf öğrencilerine yöneltmek özel okul öğrencilerine bir avantaj sağlamaya dönük müdür?" diye sorarak, "Sınavda özel ders alabilen, uzaktan eğitimi çeşitli araçlarla takviye edebilenlere ayrıcalık gösterilmiştir' dedi.

Fethiyespor tur için gitti

3. Lig 2. Grup’ta Playy-Off yarı final ilk maçında evinde İskenderun F. K ile 1-1 berabere kalarak ikinci maç için avantaj sağlayamayan Fethiyespor, buna rağmen deplasmana tur atlamak amacı ile gitti. Fethiye’de 1-1 biten maçın hemen ardından Tuana Club’te kampa alınan lacivert beyazlı futbolcular karayolu ile Antalya’ya ardından uçakla Adana’ya geçti. Lacivert-beyazlılar akşam saatlerinde İskenderun’a ulaştı. Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı,  “Futbolcularımıza ve teknik kadroya güveniyorum. Turu geçip, final oynamak tek arzumuz” dedi. 

Ataçocuğu, turu geçipte geleceğiz

3. Lig 2. Grup’ta Playy-Off yarı final ilk maçında evinde İskenderun F. K ile 1-1 berabere kalarak ikinci maç için avantaj sağlayamayan Fethiyespor, buna rağmen deplasmana tur ümidiyle gidiyor. 1-1 biten maçın hemen ardından Majesty Tuana Club’te kampa alınan lacivert beyazlı futbolcular Salı günü (yarın) sabah karayolu ile Antalya’ya ardından uçakla Adana’ya geçecek. Oradan da İskenderun’a geçip maçı kampta bekleyecek. Fethiyespor Teknik Direktörü Enver Ataçocuğu, “Hazırlıklarımızı tamamladık. Allah’ın izniyle bu deplasmandan turu geçip de geleceğiz” dedi. 

Ataçocuğu, “Bu takım şampiyon olacak”

3. Lig 2. Grup playoff yarı final ilk maçında Fethiyespor evinde İskenderun FK’yı ağırladı. Mücadele içinde geçen karşılaşma 1-1 sona erdi. Fethiyespor evinde avantaj sağlayamazken, İskenderun FK sonuçtan memnun ayrıldı. Fethiyespor Teknik Direktörü Enver Ataçocuğu, “İnşallah aynı coşkuyla İskenderun’dan galip gelip finale çıkacağız. Bu takım şampiyon olacak” diye konuştu. İskenderun Futbol Kulübü Başkanı Hakan Bolat ise, “Avantajlı bir skor ile İskenderun’a dönüyoruz. Evimizde kazanıp finale çıkmak istiyoruz” dedi.

Fethiyespor turu garanti edemedi 1-1

3. Lig 2. Grup playoff yarı final ilk maçında Fethiyespor evinde İskenderun FK’yı ağırladı. Lacivert-beyazlılar 60. Dakikada Abdurrahman’ın attığı gole, 76. Dakikada Anıl Arıcıoğlu’yla cevap verdi. Fethiyespor ikinci maç için avantaj sağlayamadı. Karşılaşma 1-1 sona erdi.

Bugünkü yarı final öncesi kamplarda sıkı denetim

3. lig 2. Grupta play-off yarı final mücadelesinde ilk maçını Fethiye Şehir Stadında bugün İskenderun FK ile oynayacak olan Fethiyespor, bu maçı Clup Letoonia’da beklerken, konuk ekipte Fethiyespor’a nazire yaparcasına Majesty Clup Tuana’da kamp yapıp bu tesiste bekliyor. Cumartesi günü (bugün) saat 20.30’da oynanacak karşılaşmayı Clup Letoonia’da bekleyen Fethiyespor Başkan Esat Bakırcı ve yöneticilerle Ramazan Bayramı kutlamasını gerçekleştirdi. Konuk İskenderun FK’da Kulüp Başkanı Hakan Bolat ve yöneticilerle birlikte Majesty Clup Tuana’da bayramlaştı. Fethiyespor gollü galibiyete odaklanırken, Fethiyespor, Teknik Direktörü Enver Ataçocuğu, “Kazanmak istiyoruz. İkinci maça avantajlı gitmek arzusundayız” dedi.

Fethiyespor akşam çalıştı

3. lig 2. Grupta play-off yarı final mücadelesinde ilk maçını Fethiye Şehir Stadında İskenderun FK ile oynayacak olan Fethiyespor, bu maçın hazırlıklarını dün akşam şehir stadında yaptığı antrenmanla sürdürdü. Cumartesi günü saat 20.30’da oynanacak karşılaşmayı Clup Letonya’da kampa girerek beklemeye başlayan Fethiyespor gollü galibiyet arzuluyor. . Fethiyespor teknik direktörü Enver Ataçocuğu, “Başkanımız Esat Bakırcı ve yönetim kurulumuzun sağladığı imkanlarla İskenderun FK maçını kampta bekliyoruz. Yarın en iyi sonuçla ikinci maça avantajlı gitmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Fethiyespor ikinci maçı kampta bekliyor

3. Lig 2. Grupta playoff ilk maçını deplasmanda kazanarak avantaj sağlayan Fethiyespor ikinci maçı Barut Otelde kampta bekliyor. Bugün saat 20:30’da Fethiye Şehir Stadında oynanacak karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayan Fethiyesporlu futbolcular ve teknik kadro Barut Otelin ev sahipliğinde maç saatini bekliyor. 

Ataçocuğu, İnşallah şampiyon olacağız

Fethiyespor’un play-off çeyrek finalde deplasmanda Yomraspor’u Yakup Alkan’ın attığı 2 golle 2-1 yenmesi camiada sevinçle karşılandı. Fethiyespor Teknik Direktörü Enver Ataçocuğu, “galibiyetle başlamak önemliydi. Galibiyetle başladığımız için avantajlı durumdayız. İnşallah şampiyon olacağız” dedi.

Başkan Bakırcı, avantajı iyi kullanacağız

Fethiyespor’un play-off çeyrek final ilk maçında deplasmanda 2-1 kazanması camiada sevinçle karşılandı. Başkan Esat Bakırcı, bu avantajı iyi kullanacaklarını belirtip, bu süreci en iyi şekilde atlatmak istediklerini söyledi. Amaçlarının direk şampiyonluk olduğunu ancak futbol şanslarının olmaması ve son dakika talihsiz yenen gollerin playoff mücadelesine yol açtığını ifade etti. 

Fethiyespor, Trabzon’da maç saatini bekliyor

3. Lig 2. Grupta ligi 58 puanla 3. Sırada tamamlayıp, playofftan 2. Lige yükselme mücadelesine çıkan Fethiyespor, ilk maçını deplasmanda Yomraspor ile oynayacak. 6 Mayıs Perşembe günü saat 16.00’da Yomra İlçe Stadında oynanacak maçın hazırlıklarını tamamlayan Fethiyespor, Trabzon’da maç saatini bekliyor. Teknik Direktör Enver Ataçocuğu “playoff çeyrek müsabakasında avantajlı bir sonuçla dönmek istiyoruz. Tüm hesaplarımızı kazanmak üzere yaptık” dedi.

Ay, Mayıs ayında farklı bir çalış göreceksiniz

Tüm dünyayı ve ülkemizi de etkisi altına alan koronavirüs salgını bu sezon turizmi nasıl etkileyecek? merak konusu oldu. Turistik tesisler, Haziran ayı ortalarından itibaren başta İngiltere olmak üzere diğer Avrupa ülkelerinden turist beklerken tesislerine güvenli turizm sertifikası almak için uğraş veriyor. Geçtiğimiz yıl açık olmayan pek çok tesisin bu yıl işletmelerini açmayı planladığı öğrenilirken Fethiye’nin Çalış Plajı bölgesindeki oteller ve restaurantlar, sezon için hazırlıklarını sürdürüyor. Fethiye Çalış Turizm ve tanıtma Derneği Başkanı Mete Ay “Ukrayna ile Rusya arasında siyasi ve savaş durumu pozisyonunda bizler için bir dezavantaj oldu. Her şey pandemiye bağlı. Buna rağmen beklentimizi yüksek tutuyoruz” dedi. Ay, “Çalış Paljı’nın çehresinin değiştirilmesi ile ilgili projenin de Mayıs ayı sonunda tamamlanacağını kaydetti. 

Kütahyaspor maçı öncesi moral pikniği

3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, Perşembe günü kendi evinde oynayacağı lider Belediye Kütahyaspor maçı öncesi; moral pikniği düzenledi. Başkan Esat Bakırcı ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu organizasyonda futbolcular, lideri yenme sözü verdi. Başkan Bakırcı, “Bu sezonun en önemli maçına çıkacağız. Hocamız fiziksel olarak takımımızı Kütahyaspor karşılaşmasına hazırlıyor. Yönetim olarak bizler de her zaman onların yanındayız” dedi. Teknik Direktör Bahri Kaya da “Sezonun faturasını çıkarabilecek kadar önemli bir maç. Lideri yenerek hem ligin en iyi takımlarından birisini olduğumuzu göstereceğiz hem de puan olarak avantaj yakalayacağımız bir ortam yaratmak peşindeyiz. Çok iyi hazırlandık” diye konuştu. 

Finans Kampanyası devam ediyor 

Fethiye’de hizmet veren Toyota Plaza Bakırcılar’ın büyük finans avantajlarıyla dolu kampanyası şubat ayında da devam ediyor. 2021 model tüm Corolla ve C-HR modelleri ile 2020 model tüm Corolla, C-HR, Corolla Hatchback ve Yaris modellerine Toyota Finans çatısı altında ve anlaşmalı bankalar aracılığıyla 100 bin TL 12 ay vade ve yüzde 0,99 finansman oranı ile sahip olunabilecek. Bunun yanında 2020 model yılı Toyota RAV4 modeli de 200 bin TL 12 ay yüzde 0.99 finansman oranıyla Toyota Plaza Bakırcılar’da satışa sunulacak.  

Soydemir “Yapılandırma 31 Ekim Pazartesi Sona Eriyor”

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası yönetim kurulu başkanı Mehmet Soydemir; borçların yeniden yapılandırılmasına ilişkin 6736 sayılı kanun getirdiği avantajlardan yararlanma süresinin 31 Ekim 2016 tarihinde sona erdiğini belirtti.