Soydemir 'Yapılandırma 31 Ekim Pazartesi Sona Eriyor'

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası yönetim kurulu başkanı Mehmet Soydemir borçların yeniden yapılandırılmasına ilişkin 6736 sayılı kanun getirdiği avantajlardan yararlanma süresinin 31 Ekim 2016 tarihinde sona erdiğini belirtti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası yönetim kurulu başkanı Mehmet Soydemir;  borçların  yeniden yapılandırılmasına ilişkin 6736 sayılı kanun getirdiği avantajlardan yararlanma süresinin 31 Ekim 2016 tarihinde sona erdiğini belirtti.

Yönetim kurulu toplantısı öncesi basın mensuplarına açıklamada bulunan  Soydemir “Esnaf ve Sanatkarlarımızın devlete olan borçların yeniden yapılandırılması ve taksitlendirilmesi ile ilgili bildiğiniz gibi bir kanun çıktı. Bu yapılandırma ile ilgili duyurumuzu 1 ay önce yapmıştık. SGK, Bağkur, Belediye ve  Maliye’ye olan borçların yeniden yapılandırılması ile ilgili süreç 31 Ekim Pazartesi günü  mesai saati bitiminde sona eriyor. Bu kanundan yararlanmak isteyen esnaf ve sanatkarlarımız acele etsinler. Çünkü uzatılacak şeklinde bir yazı gelmedi. Esnaf ve sanatkarlarımızın zor durumda olduklarını çok iyi biliyoruz ama hükümetimiz böyle bir imkan sundu; bu imkandan mutlaka yararlansınlar. Yapılandırma tarihi uzatılacağına ilişkin herhangi bir yazı gelmedi. Eğer yapılandırma uzatılırsa bunun da duyurusunu  anında yaparız” dedi…

 

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odasının başarılı çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Başkan Soydemir yönetim kurulu toplantısı öncesi  esnaf odasının Fethiye’ye yeni bir yatırım yapacağını müjdeledi. Soydemir konuşmasında “Esnaf hastanemizin eski binasını biliyorsunuz. Bu bina  önümüzdeki günlerde yıkılacak ve buraya Fethiye’ye yakışır yaşlı bakım merkezi yapacağız” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN