Balıkçı, Haberleri

Balıkçı, Haberleri

Marmaris’te denizciler fırtınaya hazırlandı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi, Muğla’nın Marmaris ilçesi için şiddetli fırtına ve yağış uyarısının ardından, yat limanındaki ve balıkçı barınağındaki tekneler kendilerini sağlama alarak hazırlıklarını tamamladı.

Balıkçı, çeşitli etkinliklerle anıldı

Bodrum Belediyesi Kültür A.Ş. bünyesinde faaliyetlerine devam eden Bodrum Deniz Müzesi, 100. Yıl Cumhuriyet Etkinlikleri kapsamında Bilgi Yayınevi’nin iş birliği ve sponsorluğu ile çizer, çevirmen, yazar, rehber, tarihçi kimlikleriyle ülkemize zengin bir miras bırakmış Halikarnas Balıkçısı, 50. Ölüm Yıldönümünde sunumlar, atölyeler, kent turları, belgesel gösterimi, Zülfü Livaneli ile söyleşi, kült Mavi Sürgün kitabının özel tanıtımı ve yayın dünyasına kazandırılan yeni çocuk kitabının tanıtım ve imza gününü içeren etkinlikler ile anıldı. Etkinliklere Halikarnas Balıkçısı’nın torunlarından Derya ve Sibel Kabaağaçlı, Joanne Aliye Noonan ve eşi de katılım gösterdi.

Balıkçılar ‘Vira Bismillah’ dedi

Muğla’da su ürünleri balıkçılık av sezonu açılışı Milas Gülük Mahallesi'nde düzenlenen tören sonrası balıkçılar ‘Vira Bismillah’ diyerek denize açıldı.

Fethiyespor, Balıkçı'yı renklerine bağladı

Fethiyespor orta saha oyuncusu Abdullah Balıkçı’yı renklerine kattı.

Denizden tuttuğu balıklarla 5 tane çocuk okuttu

Fethiye ilçesinde 20 Yıldır balıkçılık yaptığını belirten Fatma İlhan tuttuğu balıklardan elde ettiği gelirle 5 çocuğunun da eğitim masraflarını karşıladığını ifade etti. 

Kayıp balıkçı 4 gün sonra ölü olarak bulundu

Muğla'nın Marmaris İlçesinde 4 gün önce teknesi ile denize açılan 48 yaşındaki Durmuş Bozdağ isimli kayıp balıkçı, sahil güvenlik ekipleri tarafından ölü olarak bulundu.

Balıkçılar zor durumda

Fethiye Balık Hali’nde balıkçılık yapan esnaflar zincir marketlerin balık satmalarından dolayı işlerinin kötü olduğunu belirterek zor durumda olduklarını ifade ettiler.

İnsan boyundaki levrek görenleri şaşırttı

Muğla'nın Milas ilçesi Kıyıkışlacık’ta bir balıkçı, 22,5 kilogram ağırlığında ve bir buçuk metre boyunda dev bir kaya levreği yakaladı. Satışa çıkarılan balığı gören vatandaşlar büyük şaşkınlık yaşadı.