Başsağlığı Haberleri

Başsağlığı Haberleri

Fethiye Belediyesi'nden Karaçulha'ya yeni hizmet

Fethiye Belediyesi, bölge vatandaşlarının talepleri doğrultusunda, Karaçulha mahallesinde yeni bir park ve taziye evi açıyor. Park ve taziye evinin açılış töreni, 20 Mart 2024 Çarşamba günü saat: 15.30’de, Karaçulha Mahallesi Eren Caddesi’nde gerçekleştirilecek.

ÇİN’DEN FETHİYE’YE BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Türkiye’de yaşanan ve 10 şehri etkileyen deprem felaketi nedeniyle, Çin'in Qingdao West Coast New Area Bölge Belediye Başkanlığı Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'ya bir başsağlığı mesajı gönderdi.

Başkan Otgöz, Turan Çiğnaklı’ya Başsağlığı Diledi

Seydikemer Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş ve Ramazan Kaynak, Seydikemer Orman İşletme Müdürü Turan Çiğnaklı’nın vefat eden annesi Zeliha Çiğnaklı’nın cenaze namazına katıldı.

SADET KANSIZ “TÜRK MİLLETİ’NİN BAŞI SAĞ OLSUN”

Pençe-Kilit Harekâtı’nda teröristlerle çıkan çatışmada 5 askerimizin şehit olması sonrasında Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız başsağlığı mesajı yayınladı. Sadet Kansız mesajında “Türk Milleti’nin başı sağ olsun” dedi.

Büyükteke Ailesinin Acı Günü

Fethiye Ticaret Ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke’nin babası Hasan Büyükteke vefat etti. Vefat eden Hasan Büyükteke Yeni Cami’de kılınan cenaze namazından sonra Arifler Köyü Köy Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Selçuk’ların Acı Günü

Alesta Yachting Tur. firmasinin sahipleri Mehmet Hikmet Selçuk ve Mehmet Selçuk’un anneleri Şefika Selçuk vefat etti. Merhume Şefika Selçuk, Merkez Yeni Cami’de kılınanan cenaze namazının ardından dualarla Taşyaka Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Zafer Aykaç’ın acı günü

Fethiye Ak Parti İlçe Teşkilatı Başkanı Zafer Aykaç’ın annesi Dürdane Aykaç vefat etti. Vefat eden Dürdane Aykaç Yeşil Üzümlü Mezarlığı’’nda toprağa verildi.

AK Parti Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Marmaris’te acılı aile ile görüştü

Ak Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan Marmaris'te geçtiğimiz haftalarda zabıtaya kızıp kendini yakan ve hastanede hayatını kaybeden kömürcü Süleyman Ekici'nin ailesini ziyaret ederek başsağlığı dileğinde bulundu.

Bekçiler Muhtarı Ayan, Dualarla Toprağa Verildi

Geçirdiği kalp krizi sonucunda hayatını kaybeden Seydikemer’in Bekçiler Mahallesi Muhtarı Şevket Ayan, dualarla toprağa verildi. Muhtar Ayan’ın ani vefatı yakınlarını yasa boğarken Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz de başsağlığı diledi.

Bakan Yanık’tan, Marmaris yangınında vefat eden Şahin Akdemir’in ailesine başsağlığı telefonu

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Marmaris'te yangın söndürme ekiplerine gönüllü olarak motoruyla su taşırken dumandan etkilenerek hayatını kaybeden 25 yaşındaki Şahin Akdemir'in ailesini arayarak başsağlığı diledi.

MSKÜ’den başsağlığı açıklaması

Muğla Sıtkı Koçman Üniversite senatosu tarafından yapılan yazılı açıklama ile “Devletimizin bekası, Ülkemizin bölünmez bütünlüğü, Türk Milletinin huzuru ve güvenliği için canlarını feda eden Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır ve Aziz Milletimize başsağlığı diliyoruz” denildi.

İl Başkanı Korkmaz’dan gazilere ziyaret 

Milliyetçi Hareket Partisi Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, Fethiye programı kapsamında Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Süleyman Şahin ve yönetimini ziyaret etti. İl Başkanı Korkmaz, Gara’da şehit düşen askerler ve görevliler adına Başkan Şahin’e başsağlığı diledi. 

BAŞIMIZ SAĞOLSUN TÜRKİYEM

İdlib’de Türk Silahlı Kuvvetlerine yönelik yapılan hain saldırıda 33 askerimizin şehit olmasının ardından Türkiye’nin yüreğine adeta kor ateşi düştü. Türkiye 33 cana, 33 kınalı kuzuya ağladı. Türkiye’nin dört bir yanından hain saldırıya ilişkin kınama mesajları gelirken acılı ailelere başsağlığı dilendi. Saldırıda 32 askerimizde yaralandı. Türkiye 33 şehidine ağlarken kahraman askerlerimizin isimleri ve memleketleri belli oldu.

TGK’dan Kınama Ve Başsağlığı

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu, Ortaköy'de 39 kişinin ölümü, 65 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan terör saldırısıyla ilgili açıklama yaptı.

Çevik Kuvvete Başsağlığı Ziyareti

İstanbul'da geçen hafta meydana gelen hain bombalı terör saldırısında şehit olan 37'si polisimiz için Fethiye Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet birimine başsağlığı ziyaretleri devam ediyor.

Başsağlığı Ziyareti

İl Müftüsü Abdurrahman Koçak başkanlığında Muğla’nın on üç ilçe müftüsü İlçe Emniyet Müdürü Hakan Aşık’a taziye ziyaretinde bulundu.

Yönetimden Başsağlığı Ziyareti

Fethiyespor Kulübü, İstanbul’da meydana gelen hain saldırı sonucu hayatını kaybeden polislerimiz için Fethiye Emniyet Müdürlüğü`ne başsağlığı ziyaretinde bulundu.