Yönetimden Başsağlığı Ziyareti

Fethiyespor Kulübü, İstanbul'da meydana gelen hain saldırı sonucu hayatını kaybeden polislerimiz için Fethiye Emniyet Müdürlüğü`ne başsağlığı ziyaretinde bulundu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Fethiyespor Yönetim Kurulu Başkanı Okan Uysal ile Yöneticileri, Teknik Heyet ve Futbolcuların da bulunduğu ziyarette Fethiye Emniyet Müdürü Hakan Aşık, Emniyet Müdürü Yardımcıları Hüseyin Güleç ve Emre Süel Fethiyespor’u ağırladı.

 

Yaşanan hain saldırıyla ilgili açıklamalarda bulunan İlçe Emniyet Müdürü Hakan Aşık “Yapılan hain saldırı canımızı yaktı fakat böyle zamanlarda birlik beraberliğimiz bu saldıralar düzenleyen hainlere karşı en iyi cevap oluyor. Türkiye’nin ve Türk Milletinin birlik bütünlüğünü asla bölemeyecekler, Fethiyespor bu anlamlı ziyaretlerinden ötürü çok teşekkür ederiz” dedi. Fethiyespor Yönetim Kurulu Başkanı Okan Uysal da “Cumartesi günü yaşanan hain saldırı canlarımızı aldı. Böyle zamanlarda yapmamız gereken birlik ve beraberlik içerisinde olmak. Kaybettiğimiz polis arkadaşlarımız için yönetim kurulu arkadaşlarım ve oyuncu kardeşlerimle bu ziyareti gerçekleştirerek başsağlığında bulunmak istedik. Ülkemizin başı sağ olsun. Bu hain saldıralar bizi yıkmayacak daha da güçleneceğiz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN