Fethiye Belediyesi'nden Karaçulha'ya yeni hizmet

Fethiye Belediyesi, bölge vatandaşlarının talepleri doğrultusunda, Karaçulha mahallesinde yeni bir park ve taziye evi açıyor. Park ve taziye evinin açılış töreni, 20 Mart 2024 Çarşamba günü saat: 15.30'de, Karaçulha Mahallesi Eren Caddesi'nde gerçekleştirilecek.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

İlçedeki yeşil alanları çoğaltmaya, farklı mahallelere yeni parklar ve yeşil alanlar kazandırmaya devam eden Fethiye Belediyesi, Babataşı ve Kesikkapı’nın ardından Karaçulha Parkı’nı hizmete açıyor. 

Fethiye Belediyesi'nden Karaçulha'ya yeni hizmet

İçinde taziye evinin de bulunduğu park, 3750 metrekare’lik bir alana sahip bulunuyor. Parkta basketbol sahası, çocuk oyun grupları, 330 metrekare’lik kauçuk alan, 1637 metrekare’lik çim alan, 6 piknik masası, 17 bank, 3 gazebo ve 975 adet bitki yer alıyor.

Yapımı kısa bir sürede tamamlanan Karaçulha Parkı’nda, yakınlarını kaybeden vatandaşların başsağlığı dileklerini daha rahat bir ortamda kabul edebilecekleri taziye evi de hizmet verecek.
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca; “Fethiye’nin her yerine yeni parklar yapmaya çalışıyoruz. Babataşı ve Kesikkapı’da yeni  parklarımızı hizmete açtık. Muğla’da bir ilk olan Otizm Parkı’nın temelini attık. Şimdi de Karaçulha’da yepyeni bir park açıyoruz. Aynı zamanda bölge halkının talebi olan taziye evini de tamamladık. Daha uygun bir ortamda başsağlığı dileklerinin yapılacağı, taziye evimizi de bölgemize kazandırıyoruz. Çarşamba günü saat: 15.30’daki açılışımıza tüm yurttaşlarımızı bekliyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN