Battı Haberleri

Battı Haberleri

Yunanistan’ın geri ittiği can salı battı

Fethiye ilçesi açıklarında Yunanistan sahil güvenlik unsurları tarafından Türk karasularına geri itilen ve içerisinde düzensiz göçmenlerin bulundu can salının battığı bilgisinin alınması üzerine olay mahalline Sahil Güvenlik Botu sevk edildi.

Bodrum’u Fırtına Vurdu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde etkili olan fırtına nedeniyle tekneler battı, ağaçlar devrildi, işletmelerin tenteleri zarar gördü.

19 metrelik motoryat battı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 19 metrelik motoryat sulara gömüldü. Olayda denizin kirletildiği gerekçesiyle cezai işlem uygulanırken, çevresinde bariyerle önlem alınan motoryat için kurtarma çalışması başlatılacak.

Akalın, korku dolu anları anlattı

Ünlü şarkıcı Demet Akalın’ın içinde bulunduğu tekne Muğla’nın Bodrum ilçesinde marinanın iskelesine çarparak battı. Kaza esnasında başından hafif şekilde yaralanan ünlü sanatçı, korku dolu anları anlatı.

İki küçük tekne, bir motoryat battı

Muğla’nın Datça ilçesinde öğleden sonra etkili olan lodos hayatı olumsuz etkilerken, oluşan dalgalara dayanamayan iki küçük tekne ile bir motoryat sulara gömüldü.

Sahil Güvenlik Ekipleri Tekne ve Çevresinde İnceleme Yaptı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde su alan ahşap bir tekne battı.

BODRUM’DA FIRTINA BALIKÇI TEKNESİNİ BATIRDI

Muğla’nın Bodrum ilçesinde etkili olan fırtına nedeniyle günlük yaşam olumsuz yönde etkilendi, balıkçı teknesi battı.

YELKEN YARIŞLARINDA TEKNELER ÇARPIŞTI, 1 TEKNE BATTI, 7 TEKNE HASAR ALDI

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yapılan yelken yarışlarında yaşanan çarpışma sonucu 1 tekne batarken 7 tekne hasar aldı. Denize düşen yarışçılar ise ekipler tarafından kurtarıldı.

BODRUM LİMANI'NDA BAĞLI TUR TEKNESİ BATTI

Muğla'nın Bodrum ilçesinde su alan tur teknesi battı. Batan tekne için kurtarma çalışması başlatıldı.

Fethiye’de tekne battı: 6 kişiyi sahil güvenlik ekipleri kurtardı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde batan teknede bulunan 6 kişi sahil güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.

Girgin: Yatağan Geçiş Yolu İçin Bakanlıktan Cevap; “Yol, Gelen Taleplere Göre Yapıldı”

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, 29 Mart’ta Yatağan Geçiş Yolu Projesi ile ilgili bir soru önergesi vermişti. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu önergeyi yanıtladı.”Hayaller Battı Çıktı,Gerçekler Oldu Bitti” diyen Girgin şunları söyledi.

Bodrum’u fırtına vurdu, milyon dolarlık tekneler denize gömüldü, bazı tekneler karaya oturdu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde gece saatlerinde başlayan fırtına nedeniyle milyon dolarlık bir yat battı, bazı tekneler ise karaya oturdu.

Akyaka'da lodos tekne batırdı

Muğla’nın Ula ilçesine bağlı Sakin Kent unvanlı Akyaka Mahallesinde deniz seviyesi yükseldi, oluşan dalgalar sonucu bir tekne kurtarma çalışmalarına rağmen su alarak battı.

Bodrum’da alargadaki tekne battı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde alargadaki 12 metrelik ahşap tekne batarken, teknede kimsenin olmayışı teselli kaynağı oldu.

Muğla’da batan göçmen teknesi ile ilgili 2 kişi tutuklandı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, geçen cuma günü göçmen teknesinin battığı olayda Filistinli uyruklu bir göçmenin daha cesedine ulaşıldı. Olayla ilgili gözaltına alınan 3 kişiden 2'si tutuklandı, gözaltında bulunan bir şahsın ise adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Bodrum açıklarında düzensiz göçmenleri taşıyan tekne battı: 3 kişi kayıp

Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında düzensiz göçmenlerin bulunduğu tekne battı. Teknedeki 7 kişi kurtarılırken, 3 düzensiz göçmenin arama çalışmalarına devam ediyor.

Datça’da fırtınaya dayanamayan bir tekne battı

Muğla'nın Datça ilçesinde sabah saatlerinden itibaren etkili olan fırtınada bir tekne battı. Yetkililer fırtına ve sele karşı bölgede vatandaşların gerekli tedbirleri alıp duyarlı olmalarını istedi.

Alev alev yanıp battı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 22 metre uzunluğundaki bir tekne alev alev yanarak battı. Teknedeki 5 kişi bota binerek kurtuldu.

Fethiye’de tur teknesi battı, 1’i çocuk 3 yaralı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde günübirlik tur teknesi battı. 37 yolcu 3 mürettebatın bulunduğu teknedeki yolculardan 1'i çocuk 3 kişinin yaralandığı öğrenildi. Ekiplerin kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Seyit Onbaşı resmedildi

Bir devrin battığı, Türk milletinin yedi düvele kafa tuttuğu, yüz binlerce şehit verilen ancak kahramanlar doğuran Çanakkale Destanı 106’ncı yılında da aynı milli duygularla yâd ediliyor.  Çanakkale’de ölümsüzleşen kahramanlardan biri olan Seyit Onbaşı Seydikemer Belediyesi’nin hazırladığı anlamlı videoda yer aldı

Bodrum’daki fırtına balıkçı teknelerini batırdı, dalgaların boyu 2 metreyi aştı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde saatteki hızı zaman zaman 80 kilometreye ulaşan fırtına nedeniyle, balıkçı tekneleri battı, ağaçlar yıkıldı, dalgaların boyu 2 metreyi aştı.

Datça’da battı, 46 kilometre sürüklendi, Bodrum’da sahile cesedi vurdu

Muğla'nın Datça ilçesinde 2 gün önce batan teknede kaybolan Yankı Kocabaş'ın cesedi 46 kilometre sürüklendikten sonra Bodrum'da karaya vurdu.

Bodrum’da fırtına kabusu: Balıkçı tekneleri battı, yelkenli gulet karaya oturdu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde gece saatlerinde başlayan ve saatteki hızı 70 kilometreye kadar ulaşan fırtına nedeniyle küçük balıkçı kayıkları battı, bir ahşap gulet ise bir sitenin önünde karaya oturdu. Bodrum Belediyesi ve Liman Başkanlığı, balıkçıların ve yat sahiplerinin liman dışına çıkmamaları için sık sık uyarılarda bulundu. Meteoroloji yetkilileri şiddetli fırtınanın 2 gün süreceğini açıkladı.

Datça açıklarında tekne battı, bir kişi kayıp

Knidos Antik Kenti açıklarında gece batan teknedeki 4 kişi kendi imkanları ile kurtulurken, 1 kişi denizde kayboldu

Fethiye Açıklarında Tekne Battı: 8 Ölü

Muğla'nın Fethiye ilçesi açıklarında içinde 15 düzensiz göçmenin bulunduğu değerlendirilen lastik botun batması sonucu şu ana kadar 8 kişinin cansız bedenine ulaşıldı

800 Bin Liralık Tekne Battı

Fethiye’de limana bağlı bulunan 800 Bin liralık 23 metre uzunluğundaki günlük gezi teknesi henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı battı. Yarıya kadar batan teknede yaklaşık 150 bin liralık zarar oluştuğu belirtildi.