Bayrak Haberleri

Bayrak Haberleri

Bodrum’a 84 yolcu getirdi

 Bahamalar bayraklı Emerald Azzurra isimli yolcu gemisi, Bodrum’a 84 yolcu getirdi.

Bodrum’u heyecanlandıran yarış sona erdi

 Muğla’nın Bodrum ilçesinde 3 gün boyunca süren otomobil yarışında Ali Türkkan-Oytun Albayrak Genel klasman 1’incisi oldu. Karya Otomobil Spor Kulübü (KAROSK) tarafından düzenlenen Petrol Ofisi Maxima 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası üçüncü ayağı Rally Bodrum nefes kesen bir mücadeleye sahne oldu. 7’den 70’e insanların akın ettiği yarışlar ödül töreniyle sona erdi. Jandarma 185. yılına özel etabında en iyi zamanı yapan Türkkan-Albayrak, jandarma özel ödülünü de kazanırken, ekip aynı zamanda sınıf 3 birinciliğinin de sahibi oldu.

Bodrum'da 'Acı Ot Festivali' basın toplantısı yapıldı

Bodrum Belediyesi ve Ortakent Yahşi Yalılarını Geliştirme ve Mavi Bayrak Derneği (OYDER) iş birliğiyle yapılacak olan 5. Acı Ot Festivalinin basın toplantısı gerçekleşti.

Sporun nabzı Spor Ekstra’da

FRT TV'de Salı akşamı 20.00'da yayınlanan Sertaç Bayraktar'ın hazırlayıp sunduğu Spor Ekstra'nın bu haftaki konukları Fethiye Fitness Center Kurucusu Dudu İgan ve Artistik Jimnastik 4. Kademe Baş Antrenörü Naim Uçar oldu. 

Muğla’da İkinci Dönem Başlangıç Zili Çaldı

Muğla’da 2023-2024 eğitim öğretim yılı ikinci dönem ilk ders zili çaldı.

Cep Telefonu Önce Patladı, Sonra Alev Aldı

SED Medya’da çalışmakta olan gazeteci Sertaç Bayraktar’ın kullandığı cep telefonu adeta bomba gibi patladı. O anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Seydikemer’i Bayraklarla Donatıyoruz

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Belediye Hizmet Binasına Türk bayrağı asarak ev ve iş yerlerinin bayraklarla donatılması için çağrı yaptı.

Fethiye'de sağlık personelleri yamaç paraşütü yaptı, Türk bayrağı açtı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde  “Acil Sağlık Hizmetleri Haftası'nı” acil sağlık merkezi çalışanları  yamaç paraşütünde Türk bayrağı açarak kutladı.

TURMEPA, denizlerden 5 milyon litre sıvı atık topladı

1480 kilometre kıyı uzunluğu ile Türkiye’nin en uzun kıyısına sahip Muğla’da yaz ve kış aylarında binlerce yerli ve yabancı bayraklı tekne denizlerde seyahat ederken, teknelerin büyük bölümü de koylarda konaklıyor.

Fethiye’de dalgıçlar Atatürk’ü 10 metre derinlikte Türk bayrağı açarak andı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde dalgıçlar, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü deniz altında Türk bayrak açarak andı.

Muğla'da cesetle karşılaştılar

Muğla’nın Bodrum ilçesinde adalara ve koylara dikilen Türk Bayraklarının kontrol eden Bodrum Belediyesi ekipleri, Karaada’da cesetle karşılaştı.

Datça Ülkü Ocakları Murdala Adası'nda Türk Bayrağı'nı dalgalandırdı

Muğla'nın Datça ilçesinde Ülkü Ocakları öncülüğünde Murdala Adası'nda yapımı tamamlan bayrak direklerine Türk bayrağı ile ülkü ocakları bayrağı göndere çekildi.

Bayraklarla süslenen gezi tekneleri renkli görüntüler oluşturdu

Kaunos Antik Kenti’nde bulunan Kaya Mezarlarının en güzel görünürlüğü sunduğu Ortaca İlçesine bağlı Dalyan Kanalında Cumhuriyet Bayramı Coşkusu farklı yaşandı.

100 Metre Uzunluğundaki Türk Bayrağı, Seydikemer’in Sokaklarını Süsledi

Binlerce yıllık şanlı tarihimizin en önemli dönüm noktası olan, destansı mücadelemizin sembolü Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı Seydikemer’de büyük bir coşkuyla kutlandı. Yüzlerce öğrenci ve vatandaşın katılımıyla yapılan Kortej Yürüyüşünde 100 metrelik dev Türk bayrağı omuzlarda taşındı.

Seydikemer’de Cumhuriyetin 100. Yılı Coşkusu Yaşanıyor

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Cumhuriyetimizin 100. Yılı dolayısıyla, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesi esnaf ve vatandaşlara Türk Bayrağı dağıtıp bayrakların ev ve iş yerlerine asılmasını istedi.

TÜRÇEV'den öğrencilere eğitim

Bodrum Belediyesi ile Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV) iş birliğinde öğrencilere mavi bayrak eğitimi düzenlendi 

Başkan Aras'tan, vatandaşlara bayrak asma çağrısı

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılı Bodrum’da çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam ederken Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, vatandaşlara bayrak asma çağrısında bulundu. Cumhuriyet kenti Bodrum’a yakışır bir şekilde her yerin ay yıldızlı bayraklarla donatılması gerektiğini ifade eden Başkan Aras, “Vatandaşlarımızı ev ve iş yerlerini Türk bayraklarıyla süslemeye, 100. yılı kırmızı beyaz sokaklarla karşılamaya davet ediyorum” dedi.

20 Bin Türk bayrağı dağıttı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı il genelinde değişik etkinliklerle kutlamaya devam ediyor.

Gökyüzünde bayrak açıp Filistin'e destek verdiler

Muğla'nın Fethiye ilçesinde düzenlenen festivale katılan bir grup paraşütçü, İsrail'in Gazze'de 500 kişinin ölümüyle sonuçlanan hastaneye bombalı saldırısına gökyüzünde Filistin bayrakları açarak tepki gösterdi.

Cumhuriyetin 100. yılına özel etkinlikler

Menteşe Belediyesi Cumhuriyetin 100. Yılını düzenlediği özel etkinliklerle kutluyor. ‘Evlerimizi Bayraklarla Donatıyoruz’” kampanyasıyla başlayan etkinlikler çerçevesinde tiyatro gösterileri, spor müsabakaları ve turnuvalar düzenlenecek.

Spor Ekstra’nın Konuğu Fethiye Gençlik ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit

FRT TV'de her Çarşamba 20.30'da yayınlanan Sertaç Bayraktar'ın hazırlayıp sunduğu 'Spor Ekstra'da bu haftaki konuğu Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit olacak.

Menteşe Belediyesi’nden ‘Evleri Bayraklarla Donatıyoruz’ Kampanyası

Menteşe Belediyesi Cumhuriyetin 100. Yılında ‘Evleri Bayraklarla Donatıyoruz” kampanyası başlattı.

Filistinliler saygıyla anıldı

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Perşembe günü okullara gönderdiği yazıda, Filistin'de yaşamını yitirenler için temel eğitim ve ortaöğretim kurumlarında yapılacak bayrak törenlerinde bir dakikalık saygı duruşunda bulunulacağını açıklamıştı. Muğla’da yapılan törene Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay’da katıldı.

Fethiye Sahil Bandı Türk Bayraklıyla Süslendi

Fethiye’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın yaklaşmasıyla beraber 3.Etap Sahil Bandı, Türk Bayrakları ile donatıldı.

Dev yolcu gemisi 560 yolcu getirdi

Bahama Bayraklı Seaborn Encore isimli dev yolcu gemisi 560 yolcu ve 440 personeli ile Marmaris Gümrüklü Limanına yanaştı. Seaborn Encore, akşam saat 23.00'da Marmaris limanından ayrılarak rotasını Bodrum limanına çevirecek.

2 yolcu gemisi 2 bin turist ağırladı

Bahamalar bayraklı 159 metre boyundaki Star Legend, yolcu getirdi

BIOR öncesi kortej yürüyüşü düzenlendi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, bu yıl 11’incisi düzenlenen Bodrum Uluslararası Optimist Yarışları (BIOR) öncesi kortej yürüyüşü düzenlendi. Renkli görüntülere sahne olan kortejde, bando eşliğinde bayraklarıyla yürüyüş yapan minik yelkenciler unutulmaz anlar yaşadı.

Yurt dışına kaçmaya çalışırken yakalandılar

Muğla’nın Marmaris ilçesi Bozburun açıklarında ABD bayraklı motoryat ile yasa dışı yollardan yurt dışına kaçmaya çalışırken Sahil Güvenlik ekipleri tarafından yakalanan ve Marmaris adliyesine sevk edilen 11 FETÖ/PDY şüphelisinden 9’u ve 2 motoryat personeli tutuklandı. 2 şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yurt Dışına Kaçarken Yakalandılar

Marmaris Bozburun açıklarında, ABD bayraklı Galaxy isimli motoryat ile yurt dışına yasa dışı yollardan kaçış yaptıkları sırada Sahil Güvenlik ekipleri tarafından yakalanan 11 FETÖ/PDY üyesi adliyeye sevk edildi.

“Sertaç Bayraktar ile Spor Ekstra” çok yakında…

“Sertaç Bayraktar ile Spor Ekstra” 11 Ekim Çarşamba günü saat 20.00’da FRT TV ekranlarında olacak.