Belgesine Haberleri

Belgesine Haberleri

BODTO “Temel Seviye Sıfır Atık” belgesini aldı

30829 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren Sıfır Atık Yönetmeliğince BODTO’nun ‘Sıfır Atık Yönetim Sistemini’ kurarak ‘Temel Seviye Sıfır Atık Belgesi’ almaya hak kazandığını belirten Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, gelecek nesillere yaşanabilir ve temiz bir çevre bırakmanın büyük bir sorumluluk olduğunu ifade etti.

Muğla’nın sağlık turizmi değerlendirildi

Muğla'daki sağlık turizmi potansiyelinin arttırılması, ilin turizm portföyüne kitlesel ve organize biçimde sağlık turisti kazandırılması, sağlık turizmi yetki belgesine sahip olan kuruluş sayısının arttırılması, Muğla'nın sağlık turizminde küresel bir marka şehir olması ana hedefiyle, Muğla Valisi Orhan Tavlı başkanlığında 'Sağlık Turizmi Muğla Sektör Buluşması' toplantısı gerçekleştirildi.

Muğla’da sağlık turizmi yatırımları arttı

Muğla'da sağlık turizmi potansiyelinin arttırılarak Muğla'nın turizm portföyüne kitlesel ve organize biçimde sağlık turisti kazandırılması, sağlık turizmi yetki belgesine sahip olan kuruluş sayısının arttırılması için Valilik, Üniversite, İl Sağlık müdürlüğü, Turizm İl Müdürlüğü ve özel sektör çalışmalarını sürdürüyor.

“Muğla Sağlık Turizmi Tek Durak Hizmet Merkezi Projesi” taslağı ilk onayını aldı

Muğla Valisi Orhan Tavlı talimatıyla sağlık turizmi çalışmalarına bir yenisi daha eklendi. Muğla ilinin sağlık turizminin geliştirilmesi, sağlık turizmi potansiyelinin artırılması, ilin turizm portföyüne kitlesel ve organize biçimde sağlık turisti kazandırılması, Sağlık turizmi yetki belgesine sahip olan kuruluş sayısının arttırılması amaçlarına hizmet edecek olan Tek Durak Hizmet Merkezi, konsept proje taslağı projeye finansman sağlayacak anahtar paydaşlar tarafından desteklendi.

Otelciler Birliği’nden Bilgilendirme Toplantısı

Fethiye Otelciler Birliği tarafından Fethiye Turizm Danışma Müdürlüğü ile beraber Belediye Belgeli işletmelerin Turizm İşletme Belgesine geçişleri ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlenecek.