Bilim Parkı Haberleri

Bilim Parkı Haberleri

Marmaris’te Bilim Parkında Tatil Şenliği

Marmaris Belediyesi İçmeler Atatürk Bilim ve Eğitim Parkı meraklı öğrencileri ağırlamaya devam ediyor.

Bilim Parkı İçin Marmaris’e Geldiler

Muğla’nın Ortaca ilçesinde eğitim gören ilkokul öğrencileri, Marmaris Belediyesi İçmeler Atatürk Bilim ve Eğitim Parkı’nın konuğu oldu.

Bilim Parkı ve Kodlama Merkezine 15 bin ziyaretçi

Menteşe’de çocukların bilimin ışığında teknolojiyi yakından takip etmeleri ve kendilerini geliştirebilmeleri için kurulan Çocuk Bilim Parkı Robotik ve Kodlama Eğitim Merkezi, 2023 yılı içerisinde 15 Bin 900 ziyaretçiyi ağırladı.

BİLİM HAFTASI'NDA BİLİM PARKINA ZİYARETÇİ AKINI

Menteşe Belediyesi Çocuk Bilim Parkı ile Robotik Kodlama ve Eğitim Merkezi Bilim ve Teknoloji Haftası'nda ziyaretçi akınına uğradı.

ROBOTİK VE KODLAMA EĞİTİM MERKEZİ AÇILDI

Menteşe Belediyesi Robotik ve Kodlama Eğitim Merkezi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Çocuk Bilim Parkında açıldı.

MENTEŞE'DE AKIL OYUNLARI ETKİNLİĞİ

Menteşe Belediyesine ait Çocuk Bilim Parkında düzenlenecek etkinlikte 7-13 yaş aralığındaki çocuklar; triangle game, metaforms, mangala, q-bitz, look look, colours, six ve revers olmak üzere toplam 9 farklı zekâ oyununu Yengecder eğitmenlerinden öğrenerek karşılıklı oynayacaklar

HAVACILIK TANITIMINA ÇOCUKLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Menteşe Belediyesi ve Muğla Kokpit Okulları işbirliğinde düzenlenen ‘Havacılık Tanıtımı ve Uçaklar Nasıl Uçar’ etkinliği Menteşe Çocuk Bilim Parkında gerçekleşti. Çocukların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte Muğla Kokpit Okulları Sivil Havacılık Meslek Dersleri Öğretmeni Eren Karagöz tarafından uçaklar nasıl uçar, uçak bakımı, hava trafik kontrolü ve havacılık sektörü hakkında çocuklara bilgiler verildi.

ÇOCUK BİLİM PARKI YAZ AYLARINDA DA ZİYARETÇİLERİN İLGİ ODAĞI

Geçtiğimiz aylarda kapılarını yeniden açan Menteşe Belediyesi Bilim Parkı Haziran ve Temmuz aylarında 3 binden fazla ziyaretçiyi ağırladı. Yaz mevsiminde çocukların yoğun ilgi gösterdiği Menteşe Belediyesi Bilim Parkı sayesinde çocuklar, hem öğreniyor hem de eğleniyor.

Çocuk Bilim Parkına Yoğun İlgi

Pandemi nedeniyle yaklaşık iki yıldır kapalı durumda olan Menteşe Belediyesi Çocuk Bilim Parkı yapılan yenileme çalışmalarının ardından yeniden halka hizmet vermeye başladı. Bilim Parkı yenilenen yüzüyle ziyaretçi akınına uğruyor.

Çocuk Bilim Parkı yeniden kapılarını açıyor

Menteşe Belediyesi Çocuk Bilim Parkı kapılarını yeniden açıyor. Pandemi nedeniyle bir süre kapalı olan Çocuk Bilim Parkı yapılan bakım, onarım ve tadilat çalışmalarının ardından bugün ziyaretçilerine yeniden açılacak.

Çocuk Bilim Parkında Su ve Su Altı Canlıları Bilim Etkinliği

Menteşe Belediyesi ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi tarafından 06 – 14 yaş aralığındaki çocuklar için ‘Su ve Su Altı Canlıları Bilim Etkinliği’ düzenleniyor. Menteşe Belediyesi Çocuk Bilim Parkında düzenlenecek etkinlikte, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi akademisyenleri tarafından slayt sunumuyla çocuklara su ve su altı canlıları tanıtılacak.

İçmeler Atatürk Bilim Parkı, bir ilke ev sahipliği yaptı

Marmaris Belediyesi İçmeler Atatürk Bilim ve Eğitim Parkı, Muğla'da bir ilke ev sahipliği yaptı. Marmaris Belediyesi tarafından organize edilen, Sihirbaz Fizikçiler Grubu (SİFİGU) tarafından desteklenen etkinlikle '17 Eylül Uluslararası Mikroorganizma Günü' kutlandı.