Büyük Deprem Felaketi Haberleri

Büyük Deprem Felaketi Haberleri

Başkan Aras, 6 Şubat Depreminde Hayatını Kaybedenleri Andı

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, büyük deprem felaketinin yıl dönümünde bir anma mesajı yayımladı.

Başkan Karaca'dan 6 Şubat Deprem Felaketi İçin Anma Mesajı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan ve 11 şehri etkileyen büyük deprem felaketi nedeniyle bir mesaj yayımladı. Karaca; “6 Şubat 2023 depremlerinin üzerinden bir yıl geçtiğini, bu büyük felakette hayatını kaybeden 50 bini aşkın yurttaş, 100 binden fazla yaralı ve evsiz barksız kalan ailenin yaşadığı acıların hala çok taze olduğunu” belirtti.

FETHİYE BELEDİYESİ İLE RUS DOKTORLAR ELELE

Türkiye’nin güney ve güneydoğusunda meydana gelen ve milyonlarca vatandaşımızı  etkileyen büyük deprem felaketi nedeniyle bölgeye şu ana kadar 34 yardım tırı gönderen, İskenderun’da her gün binlerce kişiye sıcak yemek çıkartan Fethiye Belediyesi, bu defa da Fethiye’de yaşayan Rus sağlıkçılar ile işbirliği yapıyor.

MUĞLA'DA 3 BİN DEPREM MAĞDURU ÇOCUK DERS BAŞI YAPTI

Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen büyük deprem felaketinin ardından, iki hafta ara verilen 2022 2023 eğitim öğretim yılının ikinci dönemi başladı.

SEYDİKEMER BELEDİYESİ EKİPLERİNDEN DUYGULANDIRAN YARDIM

Cumhuriyet tarihinin en büyük deprem felaketini yaşayan Türkiye, tek yumruk oldu. Vatandaşlar 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin açtığı yaraları sarmak için seferber oldu. Seydikemer Belediyesi tarafından deprem bölgelerinde arama kurtarma çalışmalarına destek olmak için araçlarla hareket eden ekiplere, Antalya’da hayırseverler tarafından yakıt desteği sağlandı. 

TOBB, DEPREM YARALARININ SARILMASI İÇİN YARDIM KAMPANYASI BAŞLATTI  

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen ve son bir asırda yaşanan en büyük deprem felaketinin yaralarının sarılması amacıyla ülke genelinde yardım kampanyası başlattı.