Cinayet Haberleri

Cinayet Haberleri

Milas'taki Cinayetin Zanlısı 12 Gün Sonra Teslim Oldu

Muğla'nın Milas ilçesinde sokak ortasında silahlı saldırıya uğrayan ve hayatını kaybeden Alican Kırca cinayetinin zanlısı, 12 gün sonra polise teslim oldu.

Fethiye'de Kadına yönelik şiddete tepki söyleşi düzenlendi

Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde, Fethiye Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından kadına şiddet, kadın cinayetlerine dikkat çekmek söyleşi düzenlendi. 

Müebbet hapisle yargılanıyorlardı, beraat ettiler

Muğla'nın Yatağan ilçesinde Samet Bulut'u (49) öldürüp, intihar süsü verdikleri suçlamasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle yargılanan eşi Penbe Bulut (50), kızı Ayşegül Bulut (21) ve kızının erkek arkadaşı Mehmet Karadağ (31), suçlarının sabit olmaması nedeniyle beraat ettiler.

Annenin Akıl Sağlığı Yerinde Çıktı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 17 yaşındaki Gamze Sakallıoğlu’nun yatağında ölü bulunması ile ilgili tutuklanan anne ve babasının yargılanmasına devam edildi.

Vahşi Cinayetin İddianamesi Hazırlandı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Ümit Erol’un (50) öldürülerek kum dolu çuval içerisinde yol kenarına gömülmesi ile ilgili yargılanan 4'ü tutuklu, 8 sanık için iddianame hazırlandı. İddianamede Erol’un içeceğine ilaç atılarak bayıltıldığı, ardından göğsüne tabanca ile ateş edilerek öldürüldüğü ifade edildi.

Gelinini Öldüren Kayınpeder: "Beni Zorlamayın, Konuşmak İstemiyorum"

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde gelini Hatice Öğüt'ü öldürüp cesedini ateşe veren kayınpeder Kamil Öğüt, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle ilk kez hakim karşısına çıktı. Fethiye 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada, olay günü ile ilgili olarak konuşmak istemediğini belirten Kamil Öğüt, "Hap kullanıyordum, şeker hastasıydım. Ne yaptığımı bilmiyorum, hiçbir şey hatırlamıyorum. Beni zorlamayın, konuşmak istemiyorum" dedi.

Anneyi 3 kurşun, kızını da 2 kurşunla öldürüp kaçmış

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Rus uyruklu anne ve kızının öldürülmesiyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Katil zanlısı eski eşin, anneyi 3 kurşun, kızını da 2 kurşunla öldürdüğü, suç aleti silahı ise çöp konteynerine attığı ve ardından yurt dışına kaçtığı öğrenildi.

1 Kişinin Öldüğü Bıçaklı Kavgada 2 Şahıs Tutuklandı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir kişinin öldüğü bıçaklı kavgayla ilgili gözaltına alınan 2 şahıs tutuklandı.

Fethiye’deki cinayet güvenlik kamerasına yansıdı

Fethiye Günlükbaşı mahallesinde, bıçaklı kavga sonrası Serdar Çavuş (31), olay yerinde hayatını kaybetti. Olayın güvenlik kamerasındaki görüntüleri ortaya çıktı.

Plastik kürek silah sayıldı

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde oğlu ile eltisi arasındaki kavgaya plastik kürekle müdahale eden ve olaydan sonra tutuklu yargılanan kadın, kavga sırasında kullandığı plastik küreğin silah sayılması ve kavgada oğlunu cinayete azmettirdiği gerekçesi ile 13 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Pınar Gültekin cinayetinin nihai kararını Yargıtay Ceza dairesi verecek

Muğla’da Üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'in öldürülmesiyle ilgili sanık Cemal Metin Avcı hakkında yerel mahkemenin kararı istinafta bozuldu.

Gelininin cesedini yakan kayınpedere ağırlaştırılmış mühebbet isteniyor

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde gelinini öldürüp cesedini ateşe verdiği iddiasıyla yakalanıp tutuklanan 72 yaşındaki Kamil Öğüt için hazırlanan iddianame Fethiye 1.Ağır Ceza Mahkemesince kabul edilirken kayınpeder için “Kadına karşı tasarlayarak kasten öldürme suçu” işlediği iddiasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası isteniyor.

Avukat ve Emekli İcra Müdürü Cinayetinde 2 Kişi Tutuklandı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde avukat ve emekli icra müdürü cinayetinde 2 kişi adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kan Donduran Cinayetin Sır Perdesi Aralandı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde avukatı ve emekli icra müdürünü öldüren şahsın, avukatını davayı kaybettiği için, emekli icra müdürünü ise avukatla tanıştırdığı için öldürdüğü ortaya çıktı.

Öldürülen Eski Baro Başkanı İçin Açıklama

Bodrum'da müvekkilinin silahlı saldırısı sonucu ölen eski Denizli Baro Başkanı Avukat Erdal Çam ve yanındaki emekli İcra Müdürü Özcan Çavdar için Denizli Barosu'ndan açıklama yapıldı.

Kuzenini ve gelinlerini aracıyla ezen iş adamı 'susma hakkı'nı kullandı

Fethiye’nin Karaçulha Mahallesi’nde tartıştığı kuzeni B.E. ile eşi F.E.ye aracıyla çarparak bir kişinin ölümüne iki kişinin de yaralanmasına neden olan iş adamı M.E.'nin olayla ilgili susma hakkını kullandığı bildirildi.

Kıskançlık cinayetine yine aynı karar

Muğla'nın Fethiye ilçesinde iddiaya göre kıskançlık cinayetindeki karar istinaftan dönünce, mahkeme yine aynı kararı verdi.

Cinayetten 22 yıl hapis kararı vardı, yakalandı

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmada ‘Yakın akrabayı öldürme’ suçundan 22 yıl, 6 ay, 24 gün karara bağlanmış hapis kararı ile yakalama kararı bulunan A.Ç. yakalandı.

20 yaşındaki gencin ölüm kan davası çıktı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 20 yaşındaki gencin ölümünün sır perdesi aralandı. 20 yaşındaki Kenan Uzunay'ın kan davasına kurban gittiği ortaya çıktı. İş vaadiyle Bodrum'a getirilen Uzunay'ın infaz edildiği öğrenildi. Cinayetin ardından 6’sı tutuklu 8 sanık için iddianame hazırlandı.

Sanıklar, suçlamaları reddetti

Muğla’nın Milas ilçesinde çalıştığı işletmede öldürülen ve cesedi işletmenin bahçesindeki suni gölete atılan 18 yaşındaki Zehra Bayır cinayetinde sanıkların yargılanmasına başlandı.

Muğla’da eş cinayeti davasında kayınvalide tahliye edildi

Muğla’nın Yatağan ilçesinde evinde yanarak hayatını kaybeden 3 çocuk annesi Figen Çoban'ın, eşi, kayınbiraderi ve kayınvalidesi tarafından yakılarak öldürüldüğü ileri sürülmüştü. Davanın ilk duruşması Muğla 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü.

Figen Çoban cinayetinde zanlı koca hakim karşısına çıkacak

Muğla'nın Yatağan ilçesinde eşi, kayınbiraderi ve kayınvalidesi tarafından yakılarak öldürüldüğü ileri sürülen Figen Çoban cinayeti soruşturmasında ilk duruşma yarın görülecek.

Cinayet zanlısı iki sevgiliye ağırlaştırılmış müebbet verildi

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde, dere yatağında ölü bulunan 24 yaşındaki Kerim Bozan'ı öldürdükleri iddiası ile yakalanıp tutuklanan İngiliz uyruklu Elizabeth Rose Oleary ile sevgilisi Iraklı Hayder Mahdı Karaeem, Fethiye 2. Ağır Ceza Mahkemesindeki karar duruşmasında yine birbirlerini suçlarken, her iki tutuklu sanık da ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Kasten öldürmeden aranıyordu, Bodrum'da yakalandı

Bodrum'da yapılan operasyonda hakkında 26 yıl 8 ay cezası olan cinayet zanlısı jandarma ekiplerince kıs kıvrak yakalandı.

Figen Çoban'ın kız kardeşi Filiz Karataş, "Ablam için sonuna kadar savaşacağız"

Muğla’nın Yatağan ilçesinde eşi, kayınbiraderi ve kayınvalidesi tarafından yakılarak öldürüldüğü ileri sürülen Figen Çoban cinayeti soruşturmasında hazırlanan iddianamede, Çoban'ın üzerine hızlandırıcı madde dökülüp yakıldığı belirtildi. 

Hasret Çakır'ın öldürülmesi ile ilgili şüpheli yakalandı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde 41 yaşındaki Hasret Çakır isimli kadının öldürülmesi ile ilgili M.B. isimli şüpheli yakalandı.

Cinayet zanlısı adliyeye sevk edildi

Muğla’nın Milas ilçesinde sokakta bulunan kadın cesedinin faili olduğu değerlendirilen E.D Milas adliyesine sevk edildi.

7 yıl hapis cezası bulunan cinayet zanlısı yakalandı

Fethiye’de kasten öldürme ve basit yaralama suçundan 7 yıl 3 ay karara bağlanmış hapis cezası bulunan şahıs Kayaköy’de jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

FETHİYE'DE 'ÇEKİÇ'Lİ CİNAYETE 18 YIL HAPİS

Muğla'nın Fethiye ilçesinde tartıştığı ev arkadaşının başına çekiçle vurarak kasten öldürdüğü iddiasıyla müebbet hapis ile yargılanan Cesim İ. (27), Fethiye 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki yargılama sonunda olayın haksız tahrik altında işlendiği gerekçesiyle 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

SAMET DEMİR CİNAYETİ KARARI İSTİNAF MAHKEMESİNDE BOZULDU

Muğla’nın Menteşe ilçesi Kötekli Mahallesi’nde 2021 Kasım ayında Samet Demir’in öldürülmesi ile ilgili davada 3 Aralık 2022 tarihinde Muğla 1’inci Ağır Ceza Mahkemesinin verdiği karar istinaf mahkemesinde bozulurken, azmettirme suçundan müebbet hapis cezası alan Yıldırım İlhan ile ilgili bazı tanıkların dinlenmeden karar verildiği belirtildi.